Hesabım
    "Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2"den Daisy Tanıtımı!

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'nin yeni fragmanında Daisy ile tanışıyoruz.

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'den yeni bir fragman yayınlandı. Daha önce de hepsi birbirinden sevimli olan köpek Max, tavşan Snowball ve kedi Chloe karakterlerini tanıtan fragmanlar yayınlanan ve Haziran ayı içerisinde ülkemizdeki sinemalarda minik ve büyük izleyicileriyle buluşacak olan filmden bu kez de Daisy tanıtım fragmanı paylaşıldı.

    Evcil Hayvanların Gizli Yaşaı 2'nin orijinal seslendirmesinde Tiffany Haddish tarafından seslendirilen minik köpek Daisy karakteri filmde bir kaplanın tutsak edildiğini keşfeder. Hemen sevimli olduğu kadar ilginç bir kişiliğe sahip olan dostu tavşan Captain Snowball'a gider ve kurtarma operasyonu için onun yardımını ister.

    İlk filmden birçok kahramanımızın yeniden ikinci film için döndüğünü gördüğümüz filmde, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminde Oscar sunuculuğu tartışması ile geçtiğimiz haftaların gündeminde yer alan Kevin Hart'ın seslendirdiği Snowball, Modern Family dizisinden tanıdığımız Eric Stonestreet'in seslendirdiği Duke, ünlü komedyen Louis C.K.'in sesiyle hayat bulan Max, Jenny Slate'in sesinden duyacağımız Gidget, Ellie Kemper'ın seslendirdiği Katie, Lake Bell'in sesinden duyacağımız Chloe, Hannibal Buress'in Buddy'si, Bobby Moynihan'in Mel karakteri ve Dana Carvey'in seslendirdiği Pops karakteri yer alıyor. Bu karakterlerin yanı sıra kadroda yer alan Tiffany Haddish'in Daisy karakteri ve Harrison Ford, Patton Oswalt, Nick Kroll, ve Pete Holmes'ün karakterleri filme dahil oldu. Filmin yönetmen koltuğunda ise  Chris Renaud oturuyor. 

    "Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?" önermesi ile yola çıkan Evcil Hayranların Gizli Yaşamı filminin devam halkasında macera kaldığı yerden devam ediyor. Sevimli evcil hayvan dostlarımızın süper kahramanları taklit ettiği film, "Bu yaz muhteşem bir güç, muhteşem bir sevimlilik ile gelecek" sloganıyla yola çıkıyor. Neşeli bir kız olan Molly'nin biraz sevimli biraz psikozlu evcil hayvanı Snowball, özellikle Spider-Man'i örnek alıyor.

    Süper kahraman olma girişiminde bulunan karakterlerimizi izleyeceğimiz eğlenceli hikayesiyle Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 filmi 7 Haziran 2019'da ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top