Hesabım
    Bryan Cranston "Breaking Bad" Filminde Yer Alacak Mı?

    Breaking Bad dizisinin yıldızı Bryan Cranston, film hakkında açıklama yaptı.

    Efsaneleşen dizi Breaking Bad'in bir filminin çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. Beş sezon boyunca ekranlarda reyting rekorları kırıp izleyicileri televizyona bağlayan ve dünya çapında olay yaratan dizinin beyaz perdede devam edecek olması hayranların sevinmesine neden oldu. Şimdi ise dizinin başrol oyuncusu Bryan Cranston'dan filmde yer alıp almayacağı ile ilgili yeni bir açıklama geldi.

    Serinin yaratıcısı Vince Gilligan'ın iki saatlik bir filmin hazırlığına başladığı geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde duyurulmuştu. Bir yandan Breaking Bad'in spin-off dizisi Better Call Saul televizyondaki yayın hayatına devam ederken diğer yandan filmin çekilecek olması dünyada ses getiren bir durum meydana getirdi. Ancak dizinin başrol oyuncuları olan Walter White olarak izlediğimiz Bryan Cranston, Jesse Pinkman olarak gönüllerde taht kuran Aaron Paul ve Walter'ın hırslı eşi Skyler White'ı canlandıran Anna Gunn'ın dizide yer alıp almayacağı bilinmiyordu. Usta oyuncu Bryan Cranston'ın vizyona girmeye hazırlanan ve başrolünü Kevin Hart ile paylaştığı The Upside filmi için yaptığı bir röportajda Cranston, Breaking Bad filmindeki akibeti hakkında da açıklama yapma fırsatı buldu.

    Bryan Cranston röportajda Breaking Bad filmi hakkında ona yöneltilen soruya cevap olarak "Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Yalnızca diğer herkes gibi yayılan dedikoduları duyuyorum. Senaryoyu henüz okuma imkanım bile olmadı. 'Filmde miyim? Filmdeysem zaten ölüyüm. Bu durumda flashback sahnelerinde mi yer alacağım? Ya da bu filmin kendisi bir flashback olabilir mi? Neler dönüyor burada?' gibi sorular kafamdan geçiyor." sözlerini sarf ederek konuya biraz daha açıklık getirdi. Breaking Bad'deki sahip olduğu başarıyı da şu sözlerle anlattı: "Öncelikle Malcolm In The Middle dizisinde bana tanınan fırsatı dört gözle beklemiştim. Böyle büyük bir fırsatı her aktör beklerdi. Böylece kendimi gösterme şansı buldum. Ardından oradan kazandıklarım beni Breaking Bad'e yönlendirdi. Breaking Bad için minnettarım, ama bu fırsatın bana neden verildiğini hiç bilmiyorum. Ben çok kolay lokmaydım."

    Breaking Bad hayranları, film ile ilgili gelecek olan ayrıntıları sabırsızlıkla beklerken, filmin ne zaman çekilip vizyona gireceği ayrıntıları da dahil olarak yapımcılar tarafından henüz bir detay paylaşılmadı. Cranston'ın başrolünde yer aldığı ve vizyona girmeye hazırlanan The Upside filmi ise 15 Şubat tarihinde sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top