Hesabım
    Jordan Peele'nin Yeni Korku Filmi "Us"tan Altyazılı Fragman!

    Kapan'ın yönetmeni Jordan Peele'nin yeni korku filmi "Us"tan altyazılı fragman yayınlandı.

    Oscar'dan En İyi Orijinal Senaryo ödüllü Kapan filminin yönetmeni Jordan Peele'nin yeni korku filmi Biz'den altyazılı fragman paylaşıldı. Mart ayı içerisinde ülkemizde izleyicileriyle buluşacak olan film, bir ailenin dinlenmek üzere gittiği sahil kenarındaki evlerinde başlarına gelen tuhaf olayları konu ediniyor.

    Korku filmi Biz'in hikayesi ise şöyle: Adelaide ve Gabe Wilson birbirlerini ve ailelerini seven, huzurlu ve mutlu bir çifttir. Yorucu geçen bir yılın ardından çift 2 çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da sahil kenarında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile sahilde geçirdikleri bir günün ardından, geçmişte bir çeşit travma atlatmış olan Adelaide ailesinin başına bir şey gelebileceği konusunda paranoyaklaşmaya başlar. Gece çöktüğünde Wilson ailesinin, yolda el ele tutuşmuş dört kişiyi görmesinin ardından her şey daha paranoyak bir hal alacaktır. Evlerine yapılan saldırıyı savuşturamayan ailenin yaşayacağı en büyük dehşet ise evlerine giren bu 4 kişinin aslında kendilerinin birebir kopyaları olmasıdır. Birbirinin klonu gibi olan iki ailenin arasındaki en önemli fark ise içlerinden yalnızca birinin hayatta kalabileceğidir...

    Us filminin yönetmenliğini ve senaristliğini başarılı yönetmen Jordan Peele üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz yılın gişe rekortmeni olan Black Panther filminin ve yeni nesil Star Wars'un yıldızlarından Lupita Nyong'o; Aquaman'de izleme fırsatı bulduğumuz Yahya Abdul-Mateen II; “The Handmaid’s Tale” dizisinin Golden Globe ödüllü yıldızı Elisabeth Moss; komedyen Tim Heidecker; “Titans” dizisinde izlediğimiz Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular olarak da Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

    Bir korku mitini beyaz perdede yaratmak istediğini ifade eden yönetmen Jordan Peele'nin yaptığı bu açıklamanın yanı sıra, filmin yıldız oyuncusu Lupita Nyong'o, "Dead Again", The ShiningThe BabadookIt FollowsA Tale of Two SistersThe BirdsFunny Games, Martyrs, Let the Right One In, ve The Sixth Sense filmlerini izleyerek "Biz" filminin çekimlerine hazırlandıklarını bir röportajında ifade etmişti.

    Merakla beklenen korku gerilim filmi Biz, ülkemizde 15 Mart 2019'da sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top