Hesabım
    Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Luke Cage'e Ne Oldu?

    Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni, Marvel dizi karakterlerini de etkiledi!

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Josh Brolin'in canlandırdığı ve dünyanın yarısını iki parmağıyla yok eden Thanos, filmde görünmeyen Marvel kahramanlarını da etkilemiş olabilir mi? Bu soruyu Luke Cage dizisinin başrol oyuncusu Mike Colter yanıtlayarak akıllardaki soru işaretlerinin bir kısmını gidermeyi başarıyor.

    Marvel'ın iptal ettiğini geçtiğimiz aylarda duyurduğu Netflix dizisi Luke Cage'in her ne kadar başka bir sezonu olmayacak olsa da, dizinin hayranları kahramanımızın bir yerlerde hayatını sürdürdüğünü düşünüyordu. Ancak Mike Colter yaptığı açıklama ile, Luke Cage'in geleceğinin hiç de öyle olmadığını dile getirdi. Mike Colter'ın Marvel'daki devamlılığı aktörün sözlerine göre artık hiç söz konusu değil.

    Mike Colter'a bir röportajda yöneltilen ve aktörün Avengers: Endgame'de yer alıp almadığını içeren soruya Colter'ın cevabı şöyle oluyor: "Avengers: Endgame'de var mıyım? Bence bunun cevabını biliyorsunuz. Sonsuzluk Savaşı'nda olanlara dayanarak konuşursak, ben bir ölüyüm." Ayrıca Colter şu sözleri ekliyor: "Parmak şıklatma olayı Luke Cage'de de işe yaradı. Hepimiz öldük ve çoktan yok olduk! Hayranların düşüncelerini yerle bir etmek istemiyorum, ancak filmde tabii ki yokuz."

    Mike Colter'ın sözlerine bakıldığı zaman buradan birkaç anlam çıkarılabiliyor. İlki karakterinin gerçekten Thanos tarafından yok edildiğiyken, ikinci anlam Marvel'ın Netflix dizilerinin bir anda ortadan yok edilmesine işaret ediyor. Bir diğer çıkarılabilecek anlam da, Luke Cage ile birlikte Daredevil ve Iron Fist de toz oldu. Geçtiğimiz aylarda Disney'in kendi platformunu kurma girişiminde bulunmasıyla, Disney şirketi altında bulunan ve Netflix'te yayınlanan Marvel dizileri birer birer iptal edilmeye başlanmıştı. Daredevil ve Iron Fist yayın hayatını sonlandırdı, ancak Jessica Jones ve The Punisher'ın akibeti henüz belli değil.

    Avengers: Endgame'de ise Avengers'ın orijinal ekibinden Thor, Iron Man, Captain America, Black Widow, Hulk ve Hawkeye hayatta kaldı. Son kez bir arada göreceğimiz kahramanları canlandıran aktörlerden Robert Downey Jr., Chris Evans ve Chris Hemsworth'ün Marvel ile anlaşmaları da Avengers: Endgame filmi ile sona ediyor.

    Marvel’s Luke Cage’in oyuncu kadrosunda Mike ColterSimone MissickRosario DawsonAlfre WoodardTheo RossiFinn JonesMustafa Shakir ve Gabrielle Dennis gibi isimler rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top