Hesabım
    Adam Devine’lı “Lexi”ye Michael Pena Dahil Oldu!

    Adam Devine ve Michael Pena komedi filmi “Lexi”de buluşuyor.

    "X-Men: Apocalypse" ile yıldızı parlayan Alexandra Shipp ve “Workaholics” dizisi ile tanınan Adam Devine’ın başrollerini üstlendiği bağımsız komedi filmi “Lexi” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. “Ant-Man ve Wasp”ın komik adamı, Netflix yapımı “Narcos: Mexico”nun yıldızı Michael Pena filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmenliğini “Çılgın Doğumgünü”, “Eyvah Annem Dağıttı!” ve “Eyvah Annem Dağıttı! 2” filmlerine imza atan Jon Lucas ve Scott Moore üstleniyor. Yönetmen ikilisinin “Felekten Bir Gece” senaryosuyla BAFTA adaylığı da bulunuyor. Prodüksiyonuna 15 Şubat’ta San Francisco’da başlanması beklenen filmin yapımcı koltuğunda ise iki Emmy adaylığı bulunan Suzanne Todd oturuyor.

    “Lexi”nin hikaye detayları henüz bilinmiyor ancak Adam Devine filmde akıllı telefonunu hayatındaki her şeyden daha fazla seven bir adama hayat veriyor. Alexandra Shipp ise Devine’ın duygusal açıdan ilgi duyduğu karakteri oynuyor. Michael Pena’nın rolü açıklanmadı.

    Bu sene “12 Savaşçı”, “Zamanda Kıvrılma”, “Extinction” ve “The Mule” filmlerinde boy gösteren Michael Pena’nın gelecek projeleri arasında “Dora the Explorer”ın beyaz perde uyarlaması ve “Fantasy Island” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top