Hesabım
    Jumanji: Welcome To The Jungle 2'ya Danny DeVito Katıldı!

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2 kadrosunda Danny DeVito da yer alacak.

    Ülkemizde 2020 yılında vizyona girmesi beklenen Jumanji: Welcome to The Jungle filminin devam halkası olan Jumanji: Welcome to The Jungle 2 filmine Awkwafina'nın ardından yeni bir isim daha katıldı. Usta oyuncu Danny DeVito'nun filme dahil olduğu resmi olarak duyurulan Jumanji: Welcome to The Jungle'ın oyuncu kadrosunda ilk filmden isimler yer almaya devam ediyor. Filmin senaristlerinin yaptığı açıklamaya göre Danny DeVito'nun filme katılacağı Noel hediye olarak filmin hayranlarıyla paylaşılacaktı, ancak bazı gecikmeler söz konusu oldu.

    Macera, aksiyon ve fantastik türlerindeki Jumanji: Welcome to The Jungle 2'nun ilk filmi olan Jumanji: Vahşi Orman filminde her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'nin riskli ve tehlikeli dünyasında verdikleri mücadele anlatılıyordu. Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar. İkinci filmin ise konusu henüz resmi olarak duyurulmadı.

    1995 yapımı kült film olan ve başrollerinde Robin Williams ile Kirsten Dunst'ın yer aldığı Jumanji'nin devam halkası olan filmin oyuncu kadrosunda Batman Dönüyor'un Penguen'i olarak akıllanırımıza kazınan Danny DeVito'nun yanı sıra Gökdelen, Hızlı ve Öfkeli, G.I. JoeFighting With My Family gibi filmlerden tanıdığımız oyuncu Dwayne Johnson, Eski Evdeki Büyülü SaatThe School of Rock gibi filmleriyle tanıdığımız ünlü komedyen Jack Black, Oscar sunuculuğu ile gündeme gelen Kevin HartGuardians of The Galaxy serisinin Nebula'sı ve Doctor Who'nun Amy Pond'u Karren Gillan ve Awkwafina yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Jumanji: Vahşi Orman'ın da yönetmenliğini üstlenen, ayrıca Sex Tape, New Girl, Freaks and Geeks gibi yapımların yönetmeni olan Jake Kasdan oturuyor. Filmin senaryosuna ise Fringe, Lost gibi bilim kurgu yapımlarının senaryosunu kaleme alan Jeff Pinkner ile Knightfall, Everything Sucks, Origin gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Rosenberg imza atıyor.

    Macera, aksiyon ve fantastik türlerindeki Jumanji: Welcome to The Jungle 2 filminin ülkemizdeki sinemalarda 9 Ocak 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top