Hesabım
    Altın Küre Ödül Töreni'nde Rami Malek & Nicole Kidman Tartışması!

    76. Altın Küre Ödül Töreni'nde garip anlar da yaşandı...

    Dün gece gerçekleşen bir ödül töreniyle 76. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Törende Bohemian Rhapsody filmindeki Freddie Mercury'yi canlandırdığı performansıyla drama kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kucaklayan Rami Malek, Nicole Kidman'ı kucaklamayı başaramadı...

    Drama kategorisinde En İyi Film Ödülü'ne layık görülen Bohemian Rhapsody filmine Altın Küre'yi Nicole Kidman'ın verecek olması aslına bakılırsa onur verici bir olay olarak görülüyordu. Ta ki, film ekibi ödüllerini Kidman'dan teslim almak üzere sahneye çıkana kadar. Bir arkadaşlık göstergesi olarak Nicole Kidman'a sarılmak isteyen Bohemian Rhapsody'nin başrol oyuncusu Rami Malek'in Kidman tarafından geri çevrilip görmezden gelinmesi, ödül törenini izleyenler için sosyal medyada bir alay konusu haline geldi. İşte o anlar ve sosyal medyada üzerinden Rami Malek ve Nicole Kidman tartışmasına gelen yorumlar:

    "Rami Malek'in Nicole Kidman'la konuşmaya çalışması benim hoşlandığım kişiyle konuşmaya çalışmama benziyor."

    "Rami Malek'in Nicole Kidman tarafından yok sayılması, onun bir değil iki kez izlenilebilir olan tek performansı."

    76. Altın Küre Ödül Töreni'nde Bohemian Rhapsody ve Rami Malek dışında ödül alan dizi, film ve oyuncuları buradan görebilir; kırmızı halıya damgasını vuran isimlere ise buradan göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top