Hesabım
    Dr. Strange'in Verdiği Spoiler'ı Kimse Fark Etmedi!

    Avengers: Endgame'in adını aslında ilk kez Dr. Strange'den duymuşuz...

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın sinemalarda izleyicilerle buluşmasından, Sonsuzluk Savaşı'nın ikinci filminin adının belli olmasına kadar geçen sürede ortaya atılan binlerce teoriden hiçbirinin gündeminde yer almayan bir olay ortaya çıktı. Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, ikinci filmin adıyla ilgili hiçkimsenin farketmediği bir detayı basın ile paylaştı.

    Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, dün gece gerçekleşen 76. Golden Globe Ödül Töreni'nde MTV ile yaptığı röportajda Avengers: Endgame ile ilgili akılları karıştıran ve dönüp yeniden Sonsuzluk Savaşı'nı izlememizi sağlayacak bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre, henüz ikinci film geliştirilmeye başlanmadan önce çekilen Avengers Sonsuzluk Savaşı'nda devam filminin adı çoktan verilmişti. Bu isim de Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Dr. Strange karakterinin dudakları arasından çıkmıştı. Dr. Strange'e bu repliğin bilerek ve isteyerek yazıldığını söyleyen Feige, Endgame kelimesinin Dr. Strange'den önce de Age of Ultron filminde kullanıldığını ifade etti. Avengers: Age of Ultron filminde ise Endgame'i kullanan isim Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Iron Man'den başkası değildi.

    Dr. Strange'in Avengers: Sonsuzluk Savaşı filminde Endgame'i nerede kullandığına geri dönersek; Dr. Strange Thanos'a Zaman Taşı'nı uzattıkmasının ardından "We're in the endgame now" cümlesini kullanmıştı. Bu büyük easter egg'i ilk kez Tony Stark kullandığında fark etmek daha da güçtü. Ultron ve uzaylılar tarafından New York'un işgal edilmesinin ardından Stark "That's the endgame" cümlesini dile getirmişti. Ancak henüz Sonsuzluk Savaşı'nda olduğu gibi büyük bir tehditle karşılaşılmadığı için Marvel hayranları bunu farketmemişlerdi. Kevin Feige'in bu açıklamasının ardından herkesin filmleri bir kez daha izlemek isteyeceği ise su götürmez bir gerçek!

    Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda Sonsuzluk Taşları'nın tamamını elde edip sonsuz güce sahip olmak ve dünyanın büyük bölümünü yok etmek isteyen Thanos'un planını adım adım gerçeğe dönüştürmesini izlemiştik. Avengers: Endgame'de ise son kez esas Avengers ekibini son kez bir arada görecek ve yerlerini yeni kahramanlara bırakmalarını izleyeceğiz.

    Avengers: Endgame filmi 26 Nisan 2019'da ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top