Hesabım
    Idris Elba, Daniel Craig'i Altın Küre Ödül Töreni'nde Trolledi!

    76. Altın Küre'de olaylar bitmiyor!

    Geçtiğimiz akşam sahiplerini görkemli bir tören ile bulan 76. Altın Küre Ödülleri'ne Hollywood'un ünlü oyuncularından Idris Elba ve Daniel Craig de katıldı. Son James Bond olan Daniel Craig ve adı sürekli yeni James Bond olarak anılan Idris Elba arasında törende garip anlar yaşandı.

    Beyaz perdeye aktarılacağı duyurulan Luther dizisinin başarılı oyuncusu ve son zamanların en seksi yıldızları arasında gösterilen Idris Elba, 76. Altın Küre Ödül Töreni'nde son James Bond olarak tanıdığımız Daniel Craig ile aynı masada töreni izledi. Idris Elba'nın ünlü İngiliz ajanını canlandırma ihtimali ilk olarak Sony'den sızan birkaç hassas e-posta ile ortaya çıkmıştı. Ardından James Bond serisinin yaratıcısı Anthony Horowitz'in Elba'yı rol için fazla "sokak imajına" sahip olduğunu söylemesi tartışmayı iyice alevlendirmişti. Siyahi Bond tartışmasının başlaması üzerine Anthony Horowitz özür dileyip başka bir siyahi oyuncunun daha iyi olacağını düşündüğünü belirtmişti. Konuyla ilgili daha Nisan ayında konuşmuş olan oyuncu "Bence bu kendi kendini yiyip bitirecek bir dedikodu. Bond'u canlandırma şansım vardıysa bile artık ortadan kalktı" diye konuşmuştu. Tüm bu olanların ardından iki ismin aynı masada bulunmasının garipliğini yalnızca Elba ve Craig'in hayranları değil, oyuncuların kendileri de fark etti. Bunu belirtmek üzere Idris Elba, Craig ile çektiği ilginç bir selfieyi takipçileriyle sosyal medya üzerinden paylaştı.

    Daniel Craig'in bir kez daha Bond 25 filmi için kameralar karşısına geçeceği biliniyor. 2020 yılı içerisinde vizyonda göreceğimiz bu filmin yönetmen koltuğuna Cary Joji Fukunaga'nın oturacağı ve oyuncu kadrosunda  Daniel Craig'in yanı sıra Léa SeydouxRalph Fiennes, Ben Whishaw gibi isimlerin yer alacağı bilinenler arasında yer alıyor. Yeni James Bond için en güçlü isim daha önce Idris Elba olarak gösterilse de şimdilerde Bond'un bir kadın olabileceği tartışmaları daha fazla ön planda gibi görünüyor.

    76. Altın Küre Ödül Töreni'nde ödül alan dizi, film ve oyuncuları buradan görebilir; kırmızı halıya damgasını vuran isimlere ise buradan göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top