Hesabım
    Captain Marvel Yeni Klipte Güçlerini Sergiliyor!

    Captain Marvel'dan yayınlanan özel klipte Captain Marvel'ın güçlerini keşfediyoruz.

    Marvel'ın birinci zaman diliminin Avengers: Endgame ile sona erecek olmasının ardından ikinci nesil süper kahramanlarından biri olacak olan ve Marvel'ın ilk kadın süper kahraman filmi olma özelliğine sahip Captain Marvel'dan özel bir klip yayınlandı. Bu yeni özel klipte, Captain Marvel'ın düşmanlarına daha fazla göz atma fırsatı buluyor ve güçlerini nasıl kullandığına tanıklık ediyoruz. Ayrıca Jude Law'ın canlandırdığı Mar-Vell ile ve Samuel L. Jackson'ın canlandığı Avengers filmlerinden de tanıma imkanı bulduğumuz Nick Fury karakteriyle olan ilişkisine de yakından bakıyoruz.

    Marvel Sinematik Evreni'nin henüz görmediğimiz bir zaman diliminde kendimizi bulacağımız Captain Marvel filminde Brie Larson'ın canlandırdığı Carol Danvers kendini iki uzaylı ırkının savaşının ortasında bulacak ve geçirdiği dönüşüm sonrası geçmişini keşfe çıkacak. Carol Danvers, geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç bir kadın olarak güvenebileceği tek kişi ile iletişim kuracaktır. Bu kişi de SHIELD çalışanı Nick Fury'nin ta kendisidir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahramanımız, bir yandan da özel klipte de gördüğümüz şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfetme yolunda ilerleyecektir

    Yönetmenliğini Anna BodenRyan Fleck'in üstlendiği Captain Marvel filminin oyuncu kadrosunda Carol Danvers, yani Captain Marvel olarak göreceğimiz Oscar ve Altın Küre ödüllü güzel ve başarılı oyuncu Brie Larson'a, Marvel evreninin Avengers filmlerinde Nick Fury olarak izlediğimiz Samuel L. JacksonFantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nda genç Dumbledore'u canlandıran ve iki Oscar adaylığı bulunan Jude Law, Altın Küre adaylığı bulunan Ben Mendelsohn, “Galaksinin Koruyucuları”nın kötü kahramanı Ronan The Accuser olarak izlediğimiz Lee Pace, “Kanlı Elmas”ın yıldızlarından Djimon Hounsou, dört Oscar adayı usta aktris Annette Bening, Phil Coulson olarak beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Clark Gregg, “Humans” dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu Gemma Chan ve Lashana Lynch gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Tepetaklak Nelson”, “It's Kind of a Funny Story” ve “Mississippi Grind” filmleriyle tanınan Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisi üstleniyor.

    Captain Marvel, 8 Mart 2019'da sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top