Hesabım
    Will Smith'ten "Bad Boys For Lif3" Paylaşımı

    Will Smith, Bad Boys serisinin devam filminin prodüksiyonunun başladığını duyurdu.

    Başrolünde Will Smith'in yer aldığı aksiyon komedi türündeki seri Bad Boys'un yeni filmi filmi olan "Bad Boys For Lif3"tan bir görüntü paylaşıldı. Will Smith'in sosyal medya üzerinden paylaşımını yaptığı bu fotoğraf ile film hakkında duyuru yapılmış olundu.

    Ben Efsaneyim, Siyah Giyen Adamlar, BrightSuicide Squad gibi filmleriyle tanıdığımız usta oyuncu Will Smith aksiyon türündeki film serisi Bad Boys'un yeni filmi Bad Boys For Lif3 hakkında sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Smith, bu paylaşımda filmin prodüksiyonunun ilk gününde olduklarını ve gelişmelerden herkesi haberdar edeceğini ifade ederek filmin senaryosunun fotoğrafına yer vererek hayranlarının heyecanlanmasına neden oldu.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Day 1. I’ll keep y’all posted

    Will Smith (@willsmith)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bad Boys serisi Martin Lawrence ve Will Smith ikilisini sinemaya kazandıran aksiyon komedi türünün parlak örneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Film serisi Marcus Brunett ve Mike Lowry isimli uyuşturucu ile ilgili olaylara bakan Miami'li polislerin yaşadıklarını mizahi bir açıdan konu ediniyor.

    Bad Boys” serisinin üçüncü filmi olan “Bad Boys for Lif3”da diğer filmlerde olduğu gibi Martin Lawrence ve Will Smith yer alıyor. Onların yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Vanessa Hudgens, Joe PantolianoPaola Nunez ve Alexander Ludwig yer alıyor. Filmi ödüllü yönetmen ikilisi, Adil El Arbi ve Bilall Fallah yönetiyor. İlk “Bad Boys” filmi tüm dünyada 144 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş, “Bad Boys 2” ise bu rakamı 273 milyon dolara çekmişti.

    Aksiyon ve komedi serisi “Bad Boys”un yeni filmi olan “Bad Boys for Life” ise 31 Ocak 2020’de sinemalarda izleyicileriyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top