Hesabım
    Sopranos Filmi İle İlgili Yeni Detaylar!

    Sopranos dizisinin çekilecek filmi hakkında yeni detaylar paylaşıldı.

    Bir dönemin efsane dizilerinden The Sopranos'un 20. yıl dönümü için özel bir film çekileceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Bu resmi açıklamada filmin adının "The Many Saints of Newark" olacağı belirtilmişti. Şimdi ise dizinin yaratıcısı olan ve filmin senaristleri arasında yer alan David Chase'den film hakkında yeni açıklamalar geldi.

    Film bizi 1960'lı yıllara götürecek ve Afrikalı Amerikalılar ile İtalyan Amerikalıları arasındaki mücadeleyi anlatacak. Newark Ayaklanması dönemi gideceğimiz filmde, dizinin bazı karakterleri de filmde yer alacak. Çetenin doğuşu ve Dickie Moltisanti karakterine odaklanacak olan film ile ilgili filmin senaristi David Chase'den gelen açıklamalar ise şu yönde: "Filmde Newark ve Newark'taki yaşama odaklanmak istiyorum. Eskiden büyükannem ve büyükbabam ile birlikte her Pazar günü yemek yemek için oraya giderdim. Ama beni daha da çeken bir şey varsa, o da Tony'nin çocukluğunun orada geçmesidir. Bu kısmı açığa çıkarmak istiyorum. Film ayrıca o dönemde beyazlar ve siyahiler arasındaki gerilime de ışık tutacak. Ve Tony de bir çocuk olarak bu gerilimin içinde yer alacak." Ayrıca Chase şu sözleri ekledi: "Uzun bir süredir filmin yapılmasına karşıydım. Ve hala birtakım endişelerim var. Ama şimdi ailemin yaşadığı ve ayaklanmanın başladığı Newark'a ilgi duyuyorum."

    Dizide 2013 yılında kaybettiğimiz usta oyuncu James Gandolfini'nin hayat verdiği Tony Soprano'nun tanık olduğu olayları konu edinecek olan filmin oyuncu kadrosunda Dickie Moltisanti'yi canlandıracak olan Alessandro Nivola dışında yer alacak isimler henüz belli değil. The Many Saints of Newark'ın yönetmen koltuğuna Game of Thrones, Mad Men, Thor: Karanlık Dünya gibi yapımlardan tanıdığımız Alan Taylor otururken, senaryosunu David Chase ve Boardwalk Empire, Maymunlar Gezegeni gibi yapımlardan tanıdığımız Lawrence Konner kaleme alıyor.

    Sopranos dizisinin oyuncu kadrosunda ise James GandolfiniEdie FalcoLorraine BraccoSteven Van ZandtMichael ImperioliDominic ChianeseSteve SchirripaVincent Pastore ve Jamie-Lynn Sigler gibi isimlere yer alıyordu. Altı sezonuna 86 bölüm sığdıran ikonik dizi 21 Emmy Ödülü’ne layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top