Hesabım
    Margot Robbie'li "Barbie" Filminden Yeni Detaylar!

    Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Barbie filminden yeni ayrıntılar paylaşıldı.

    Mattel oyuncak firmasının meşhur bebeği Barbie'nin yeni bir live-action filmi için Mattel Films ve Warner Bros arasında anlaşma sağlandı. Son zamanlarda adından söz ettiren başarılı oyuncu Margot Robbie'nin başrolünde yer alacağı komedi dram türündeki Barbie filminin, Barbie bebeklerinin 60. yılını kutlaması şerefine çekimlerine başlanmaya hazırlanıyor.

    Margot Robbie'nin, Barbie filmindeki rolü için kameralara poz vermeye başlamasının yanı sıra verdiği röportajda, "Barbie ile oynamanın özgüven, merak ve çocuklarla iletişim kurma gücü verdiği bir dünyada Barbie, 60 yıldır prenseslerden başkanlara her kim olursa olsun çocuklara hayalgüçlerinin gelişmesi için ilham veren bir marka olmuştur. Tüm dünyadaki çocuklara pozitiflik aşılayacak olan filmdeki bu rolü almakla ve yapımcılığını üstlenmekle gurur duyuyorum." sözlerini sarf etti. Margot Robbie'nin duyurduğu üzere hem live-action filmde başrolü, hem de yapım şirketi Lucky Chap Entertainment aracılığıyla yapımcılığı üstenecek. 

    Barbie filminin Robbie Brenner ile birlike yapımcısı olan Mattel Films'den Ynon Kreiz ise Warner Bros ile anlaşmaya varılması üzerine "Barbie, dünya üzerindeki en ikonik simgelerden biridir ve bu konuda Warner ile iş birliği yapmak bizi çok heyecanlandırıyor. Ayrıca Margot Robbie'yi Barbie olarak beyaz perdede görmek muhteşem olacak." açıklamasında bulundu.

    Barbie filminin hikayesinde gerçek olmayan bir kasaba olan Willow, Wisconsin'de geçen hikayede Barbara Millicent Roberts isimli genç kadın ile birlikte 1959 yılına gidiyoruz. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

    Barbie filminin başrolünde yer alması için Margot Robbie'den önce Anne Hathaway ve Amy Schumer isimlerinin düşünüldüğü açıklanmıştı. Barbie oyuncaklarının gerçekte de yaratıcısı Ruth Handler'ın kızı Barbara Handler'dan ilham alınarak tasarlandığı bilinenler arasında yer alıyor. Birds of Prey filminde yeniden Harley Quinn olmaya hazırlanan Margot Robbie Barbie rolünü üstlenecek olmasının yanı sıra filmde Ken rolünü Michael McHugh üstlenecek. Barbie'nin yönetmenliğini Alethea Jones üstlenecekken, senaryosuna Olivia Milch imza atıyor.

    Komedi dram türündeki Barbie filminin 8 Mayıs 2020'de izleyicilerle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top