Hesabım
    "Kids Being Kids" Çizgi Romanı Film Oluyor!

    Avatar: The Last Airbander'ın Dante Basco'su, Kids Being Kids çizgi romanını filme uyarlamaya hazırlanıyor.

    Avatar: The Last Airbender dizisinin ekranlarda, Hook'u ise beyaz perdeye uyarlanmasında rol üstlenen Dante Basco'nun  Kids Being Kids isimli web çizgi romanının geliştirilme aşamasında Tapas Medya ile anlaşma sağladı. İlk filmin vizyona girmesinin ardından verilecek olan tepkilerin ardından filmin uzun metraj bir seriye dönüştürülmesi hedefleniyor.

    Filipinler'de geçen, 13 bölümden oluşan ve Aiyeim tarafından yaratılan Kids Being Kids çizgi romanın Dante Basco tarafından uyarlanacak olması ile ilgili Tapas Medya editörü Michael Son şu sözleri ifade etti: "Kids Being Kids için Dante ve Aiyeim ile yaptığımız anlaşma konusunda çok heyecanlıyız. Dante'nin işlerinin ve a özellikle Asya kültürünü medyaya tanıtmak için sarf ettiği eforun büyük hayranıyım. Filipinler'de geçen bu hikaye onun işlerine çok uyuyor. Yapımcılar olarak görevimiz dünyanın çeşitli bölgelerinden hikayeleri tanıtma imkanı sağlamaktır. Böylece hikaye anlatıcılığının gücü ortaya çıkarabiliriz. Bence bu partnerlik sayesinde aynı düşüncelere sahip insanlar bir araya gelmiş olacak."

    Dante Basco ise Kids Being Kids çizgi roman uyarlaması hakkında "Tapas ile çalışacağım için çok heyecanlıyım. Tıpkı benim insanlarım gibi hayata karşı dürüst olan insanları beyaz perdeye aktarmada yardımcı olma fikri eşsiz hissettiriyor." açıklamasında bulunarak Michael Son'ın sözlerine katıldığını belirtti. 

    Kids Being Kids uyarlaması sayesinde Robin Williams, Dustin HoffmanJulia Roberts gibi usta isimlerle 1991 yapımı Hook filminde Rufio olarak, Avatar: The Last Airbender dizisinde Prens Zuko olarak, Korra Efsanesi'nde General Iroh olarak izlediğimiz Dante Basco'yu ilk kez bir filmi geliştirme aşamasında görmüş olacağız.

    Kids Being Kids hikayesinin tanıtımında, üç farklı çocuğun hikayesinin anlatıldığı söyleniyor. Bu çocuklar süper kahraman, dünyanın hayatta kalmak için son çaresi değildirler. Yalnızca kalabalığın içindeki tanıdık yüzlerden oluşuyorlardır...

    Filmin prodüksiyon aşamasına henüz geçilmemekle birlikte sinemalarda ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top