Hesabım
    "İnanılmaz Aile"nin Yönetmeninden Müzikal Film Geliyor!

    Animasyon filmi İnanılmaz Aile'nin yönetmeni Brad Bird, müzikal bir film çekeceğini duyurdu.

    Yediden yetmişe herkes tarafından sevilen animasyon filmi İnanılmaz Aile ve 14 yıl aranın ardından çekilen devam filmi İnanılmaz Aile 2'nin yönetmeni Brad Bird, yeni film projesi hakkında konuştu. 72. İngiliz Akademi Ödülleri'nin adaylarının açıklanmasının ardından düzenlenen partiye katılan Bird, orada kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

    Ünlü yönetmen Brad Bird, orijinal bir proje olacak olan bir müzikal film çekmek için hazırlıklara başladığını belirtti. Brad Bird, daha önce müzikal film projesinde bulunmaması ve yaptığı hazırlıklar ile ilgili şu sözleri sarf etti: "Müzikaller hakkında hiçbir şey bilmediğimi görünce böyle bir filmi kesinlikle çekmem gerektiğini anladım. Çünkü müzikal bir film çekmekten ölümüne korkuyorum ve bu da kulağa muhteşem geliyor." Ayrıca usta yönetmen Bird sözlerine "Bu projenin gerçekleşmesini uzun zamandır bekliyordum. Ayrıca filmin içerisinde 20 dakikalık bir animasyon da yer alacak.

    Resmi duyuruları arasında yer almasa da Brad Bird'ün hemen hemen her filminde olduğu gibi yeni müzikal filminde de Michael Giacchino ile filmin müzikleri için çalışacağı ve daha önceki filmlerindeki yapımcıları ile yoluna devam edebileceği düşünülenler arasında yer alıyor. Brad Bird, İnanılmaz Aile serisinin yönetmen ve senaristliğini üstlenmesinin dışında, başrolünde Tom CruiseJeremy Renner ve Simon Pegg'in yer aldığı Mission: Impossible: Ghost Protocol, Patton OswaltIan Holm gibi usta isimlerin seslendirmesini üstlendiği Ratatouille ve Jennifer AnistonVin Diesel gibi isimlerin seslendirdiği The Iron Giant gibi başarılı filmlere imzasını atmıştı. Ayrıca Brad Bird'ün kesinleşen gelecek projesi olarak James Dalessandro'nun kitabından uyarlanacak olan 1906 isimli aksiyon macera dram türlerindeki film sırada bulunuyor. Aynı isimli kitaptan uyarlanan filmin, 1906 yılında San Francisco'da gerçekleşen ve tarihe kazınan depremin ardında kalanlardan genç bir adamın ortaya çıkardığı sırlar ve yalanları odağına alacak. 1906 filmi, 2012 yılında çekilmesi planlanırken bütçesinin 200.000.000$'ı aşması sonucu yapımcılarla çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle çekimleri iptal edilmiş ve proje rafa kaldırılmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top