Hesabım
    Mark Ruffalo’lu DuPont Filmine Anne Hathaway ve Tim Robbins Dahil Oldu!

    Todd Haynes’in yeni filmi oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Bruce Banner namıdiğer Hulk’u olarak tanınan ve üç Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Mark Ruffalo’nun kimya şirketi DuPont’a karşı gelen bir avukatı canlandırdığı yeni filmi oyuncu kadrosunu tamamladı. Henüz resmi bir isme sahip olmayan filmin kadrosuna Oscar ve Altın Küre ödüllü Anne Hathaway, “Esaretin Bedeli” ile hafızalara kazınan Oscar sahibi Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber, Mare WinninghamWilliam Jackson Harper ve Bill Pullman dahil oldu.

    Önceden “Dry Run” olarak anılan ancak şu an için resmi bir isme sahip olmayan film Nathaniel Rich’in The New York Times Magazine için yazdığı “The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare” (DuPont’un Korkulu Rüyası Olan Avukat) isimli makaleden beyaz perdeye uyarlanıyor. Film, sekiz yıldır kurumsal savunma avukatlığı yapan Robert Bilott’a odaklanıyor. Avukat, kimya şirketi DuPont’a karşı bir çevre davası açar. Dava kısa süre içerisinde, şirketin onlarca yıldır sebep olduğu kimyasal kirliliği ortaya çıkarma savaşına dönüşür.

    Filmin yönetmenliğini “Cennetten Çok Uzakta”, “Beni Orada Arama” ve “Carol” gibi başarılı filmlerle tanınan Oscar ve iki Altın Küre adayı Todd Haynes üstleniyor. Prodüksiyonuna önümüzdeki hafta Cincinnati’de başlanması beklenen filmin senaryosunun ilk taslağı Matthew Carnahan tarafından yazıldı. Senaryonun tekrar yazımına ise Mario Correa imza attı. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top