Hesabım
    Gina Rodriguez "Miss Bala"da Tehdit Altında!

    Gina Rodriguez'li Miss Bala filminden bir video klip yayınlandı.

    Jane The Virgin dizisi ile Altın Küre ödülünün sahibi olan başarılı oyuncu Gina Rodriguez'i başrolünde bulunduran Miss Bala filminden bir sahneyi içeren bir video klip sinemaseverlerle paylaşıldı."Proposition" isimli sahnenin geçtiği video klipte, Gina Rodriguez'in canlandırdığı Gloria karakterinin kaçırılıp tutsak edildiği ve öldürülmekle tehdit edildiğini görüyoruz.

    İspanyolca İngilizce dillerinin hakim olduğu Miss Bala filmi dram ve polisiye türünde olup güzellik yarışması kazananı genç bir kadının cinayete tanıklık etmesinin ardından bir mafya babasına hizmet etmekle suçlanması konusunu odağına alıyor. Ayrıca film, 2019 yılı içerisinde kadın yönetmenlerin en çok beklenen filmleri arasında yer alıyor.

    Miss Bala, bir cinayete tanıklık eden genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Gloria Meyer ailesinin ölümünün ardından kendini toparlamaya çalışan genç bir kadındır. Yas dönemindeki genç kadın kafasını boşaltabilmek için bir arkadaşıyla birlikte Los Angeles'tan Tijuana'ya bir yolculuk yapar. Rahatlatıcı bir tatil olması gereken bu yolculukta ikili bir cinayete tanıklık ederler. İkiliyi sessiz tutmak isteyen genç suç patronu, Gloria'nın arkadaşını kaçırır ve Gloria'yı da kendisi için çalışmaya zorlar. Ancak Gloria'nın radarına girdiği tek kişi suç patronu değildir. Uyuşturucuyla Mücadele Departmanı da Gloria'yı fark eder. Artık Gloria acımasız bir suç orginasyonunun içindeki bir köstebektir. CIA, DEA ve tehlikeli suç patronu Lino arasında süren bu kedi-fare oyununun ortasında kalan genç kadın, sınır ötesi suçun tehlikeli dünyasına çekildiği zaman, sahip olduğunu bilmediği bir güç bulur. Artık hayatta kalmak için tüm kurnazlığını, yaratıcılığını ve gücünü kullanması gerekecektir...

    Catherine Hardwicke’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde, Gloria karakterine Gina Rodriguez hayat veriyor. Gareth Dunnet-Alcocer’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin kadrosunda "Captain America Winter Soldier", "Captain America Civil War",  "Avengers: Infinity War" ve "The Hate U Give" gibi filmleriyle tanıdığımız Anthony Mackie, Gizli Çember, Foreverland, Elm Sokağında Kabus gibi filmlerle öne çıkan Thomas Dekker, Kingdom, ParenthoodFriday Night Lights gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Matt Lauria'nın yanı sıra Aislinn Derbez, Will BlagroveIsmael Cruz Cordova gibi isimler yer alıyor.

    Miss Bala, yurt dışında 1 Şubat'ta vizyona girecek olup, filmin ülkemizde ne zaman sinemalarla buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top