Hesabım
    Keira Knightley Neden Oyunculuğu Bırakmayı Düşündü?

    Keira Knightley neden oyunculuğu bırakmak istediğini itiraf etti.

    Son zamanlarda adından tarihi dram ve biyografi filmi olan Colette filminin başrolünde yer almasıyla söz ettiren, Karayip Korsanları, Aşk ve Gurur, Atonement, The Imitation GameBegin Again gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı oyuncu Keira Knightley, bir derginin sorularını yanıtladı. Knightley'e gelen sorulardan biri ise oyuncunun bir zamanlar oyunculuğu bırakmak istemesiyle ilgiliydi.

    İki Akademi Ödülleri adaylığı ve üç Altın Küre adaylığı bulunan başarılı oyuncu Keira Knightley, bir magazin dergisi ile yaptığı röportajda neden bir zamanlar oyunculuğu bırakmak istediğini açıkladı. 19 ve 23 yaşları arasında olduğu dönemin ne istediğini hiç bilmediği bir dönem olduğunu söyleyen Knightley, o yaşlarının büyük bir geçiş dönemi olduğunu ifade etti. Knightley sözlerine, "Çoğu genç insan gibi ben de nasıl bir insan olacağımı çözebilmiş değildim. Henüz fiziğim değişmeye devam ediyor ve hala nasıl görüneceğimi ya da kendimle ilgili nasıl duygulara sahip olmam gerektiğini bilmiyordum." şeklinde devam ediyor. Ayrıca Knightley şu sözleri ekledi: "İnsanlar birdenbire nasıl bir genç kadın ve genç bir oyuncu olduğumla ilgili fikirler üretmeye başladılar. Kendime olan güvenimi tamamen kaybetmiştim ve yaptığım şeyi yapmayı haketmediğimi düşünmeye başlamıştım."

    Başka insanların düşüncelerini fazla önemsemeye başladığını belirten Knightley, "Bu düşüncelere doğrusal bir yönden bakamıyordum, çünkü sorunlarla başa çıkma mekanizmamı kaybetmiştim. 22 yaşıma bastığımda ise tüm dünyam başıma yıkılmıştı. Beynim çalışmayı durdurmuş ve binbir parçaya ayrıldığımı düşünmeye başlamıştım." sözlerini sarf etti. Oyunculuk konusunda büyük bir bunalım atlatan başarılı oyuncu Knightley Hollywood'da olup bitenlerden yıldığını ve bunun için uzun bir ara verdiğini itiraf etti: "Birkaç yıl boyunca seyahat ettim. Bu sırada oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceğim konusunda büyük bir soru işareti bulunuyordu. Oyunculuğu çok seviyordum, ancak bunun getirdikleriyle mücadele etmek çok zordu." Yaşadığı panik atak krizleri nedeniyle kırmızı halıya uzun bir süre çıkamadığını dile getiren oyuncu, ataklarını hipnoz yöntemiyle aştığını dile getirdi.

    Son olarak Colette ve "Fındıkkıran ve Dört Diyar" filmlerinde rol alan başarılı oyuncunun gelecek projeleri arasında "The Aftermath", "Berlin, I Love You", "Official Secrets", "Misbehaviour" gibi filmler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top