Hesabım
    Gece, Melek ve Bizim Çocuklar Kuirfest'te

    Filmi 25. yılında Pembe Hayat KuirFest ile beyaz perdede izleyin..

    Yeşilçam'ın usta ismi Atıf Yılmaz'ın imzasını taşıyan Gece, Melek ve Bizim Çocuklar, 25. yılında Pembe Hayat KuirFest'te beyaz perdede gösterilecek. 25-26-27 Ocak tarihlerinde, Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi, Fransız Kültür Merkezi ve Tasarım Atölyesi Kadıköy’de takipçileriyle buluşacak olan 8. Pembe Hayat KuirFest Türkiye’den kuir yapımlara yer verdiği Ğ bölümünde bu yıl Gece Melek ve Bizim Çocukları ağırlayacak.

    Seks işçisi Serap, doğduğu yerden kaçıp İstanbul’a gelen Fulya, hapisten yeni çıkmış Melek ve Serap’ın aşığı Hakan’ın yollarının bir gece yarısı Beyoğlu’nda kesişmesi üzerine uzanan hikayesi ile senaryosunda ünlü yazar ve şair Yıldırım Türker’in imzası bulunan, başrollerinde genç yaşta aramızdan ayrılan Derya Arbaş ve Uzay Heparı'nın yanı sıra Deniz TürkaliMehmet TeomanCandan Erçetin, Deniz Atamtürk ve Kaan Girgin gibi isimlerin yer aldığı bu çok özel yapım, kuir kültürün ve 1990’larda Yeşilçam sonrası Türkiye sinemasındaki en gerçekçi yapımların başında geliyor.

    Gece, Melek ve Bizim Çocuklar’ın 26 Ocak Cumartesi günü Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek gösteriminin ardından, filmin senaristi Yıldırım Türker, ‘Melek’ rolüyle 7. Ankara Film Festivali’nde ödüle layık görülen Deniz Türkali ve sinemacı Metin Akdemir’in katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top