Hesabım
    Natalie Portman'ın "Vox Lux" Filmi İçin Özel İsteği!

    Natalie Portman,Vox Lux filminde rol alabilmesi için bir istekte bulundu.

    Vox Lux filminin bir süperstarı canlandıracak olan başrol oyuncusu Natalie Portman'ın, filmde rol alabilmesi için özel bir istekte bulunduğu açıklandı. Leon: The ProfessionalYildiz Savaslari: Bölüm I - Gizli Tehlike, Closer, Paris Seni Seviyorum, The Darjeeling Limited, Boleyn Kızı, Siyah Kuğu, Thor gibi filmlerin başarılı oyuncusu Natalie Portman, Vox Lux filmi için isteklerine göre bir gardrop düzenlenmesini rica etti.

    İki Oscar adaylığı ve bir de Oscar ödülü bulunan Natalie Portman Vox Lux filminin kostüm tasarımcısından gardrobun içindekilerin tamamen vegan bir şekilde tasarlanmasını istedi. Filmin kostüm tasarımcısı Keri Langerman, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Langerman Portman'ın basitçe 'Kostümlerimde hayvansal olan hiçbir şeyin kullanılmaması mümkün mü?' diye sorduğunu belirtti. Kostüm tasarımcısı Langerman daha önce de vegan olan Rooney Mara ile çalıştığı için durumu gayet doğal karşıladığını ifade etti. Portman ve Mara için bu isteği yerine getiren Langerman, "Bende asıl merak uyandıran şey bunu tüm filmlerde yapıp yapamayacağım. Bir canlıyı kendi arzularınıza alet etmeden de sinematik bir yapım oluşturabilirsiniz." ifadesinde bulundu.

    Natalie Portman'ın başrolünde olduğu Vox Lux filminin konusu ise şöyle: 1999'da, genç kız kardeşler Celeste ve Eleanor büyük bir trajediden kurtulmuşlardır. Kız kardeşler, ailerinin anma töreni sırasında, başlarına gelen felaketten esinlenerek güzel ve etkileyici bir müziğe imza atarlar. Bu durum özellikle Celeste'nin bir anda şöhrete ulaşmasını sağlar. Genç Celeste şarkı sözü yazarı kız kardeşi ve başarılı mejanerinin de yardımıyla yeni bir pop yıldızı haline gelir. Celeste'nin jet hızıyla şöhret oluşu, beraberinde masumiyetini kaybetmesini de getirir. Celeste'nin şöhretle mücadelesi sırasında Amerika'ya yapılan bir terör saldırısı, Celeste'yi yeni bir statüye taşır; Amerikan simgesi, laik tanrı, küresel süperstar. 2017'ye gelindiğinde ise Celeste artık 31 yaşındadır ve genç bir kızı vardır. Skandallarla dolu olan kariyerini de doğru rotada tutabilmek için mücadele veren genç anne, son skandalının ardından kariyerini toparlamaya çalışmakta ve bilim kurgu temalı 6. albümünü tanıtmak için tura hazırlanmaktadır. Bu süreçte küfürbaz pop yıldızının kişisel ve ailesinin sorunlarının üstesinden gelmesi gerekecektir. Filmin oyuncu kadrosunda Natalie Portman'ın yanı sıra, Jude LawStacy Martin, Willem DafoeChristopher Abbott gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini ise Brady Corbet üstleniyor.

    Müzikal dram türündeki filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top