Hesabım
    Gerard Butler’lı “The Vanishing”ten Bir Poster Daha Geldi!

    Gizem ve gerilim filmi “The Vanishing”in yeni posteri yayınlandı.

    300 Spartalı”, “Adalet Peşinde” ve “Kod Adı: Olympus” gibi filmlerle tanınan başarılı oyuncu Gerard Butler’ı başrolüne yerleştiren gizem ve gerilim filmi “The Vanishing”in yeni posteri görücüye çıktı.

    İskoç başrole filmde Peter MullanConnor SwindellsÓlafur Darri Ólafsson ve Gary Lewis gibi isimler eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz sene Sitges Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda “Taboo” dizisinde yönetmenlik yapmış olan Kristoffer Nyholm otururken, senaryoya Joe Bone ve Celyn Jones ikilisi imza atıyor.

    Üç işçi, İskoçya kıyılarından uzakta ıssız bir adada çalışmaya gider. İşçiler, altı hafta boyunca deniz fenerinde bekçilik yapmakla görevlidir. Bekçiler adaya yerleştikten kısa bir süre sonra sessiz ve rutin yaşantılarına alışırlar. Ancak beklenmedik bir durum üçünün de hayatını değiştirir. Adanın kıyısına parçalanmış bir tekne vurur. Üstelik teknenin içerisinde bir sandık dolusu altın vardır. Hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek bu gelişme karşısında bir seçim yapmak zorunda kalan üç adam, kendilerini açgözlülük, paranoya ve cinayet üçgeninin içerisinde bulur.

    “The Vanishing” önümüzdeki Mart ayında İngiltere’de gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top