Hesabım
    Rami Malek'ten Nicole Kidman Açıklaması

    Altın Küre Ödül Töreni'nde Kidman ile garip saniyeler yaşayan Malek, açıklama yaptı.

    Geçtiğimiz Pazar gecesi 76. Altın Küre Ödül Töreni'nde ödüller sahiplerini bulmuştu. Rami Malek'in En İyi Erkek Oyuncu ve oyuncunun Freddie Mercury'ye hayat verdiği Bohemian Rhapsody filminin En İyi Film Ödülü'nü aldığı filmde ödüllerden birini Malek'in Nicole Kidman'dan alması gerekmesi üzerine törenin en garip anı yaşandı.

    Altın Küre Ödül Töreni'ni takip eden hayran kitlesi tarafından fark edilen ve sosyal medyada büyük ses getiren duruma göre, Rami Malek ödülü Nicole Kidman'dan almak için sahneye çıktı. Ardından oyuncunun Kidman'a sarılmaya yeltenmesi üzerine Kidman, Malek'e sırtını dönerek onu görmezden geldi. Kidman'ın dikkatini üzerine çekemeyen Malek ise ısrarcı olmayacak şekilde film ekibinden arkadaşlarının yanına döndü. Böyle bir durumun Kidman tarafından kasıtlı mı kasıtsız mı yapıldığı tartışmaları sürerken, Malek sosyal medyada alay konusu haline geldi.

    Tüm bunların ardından Jimmy Kimmel'ın programına katılan Bohemian Rhapsody'nin başrol oyuncusu Rami Malek, küçük bir açıklama yapma gereksinimi duydu. Konuyu mizahi bir dille anlatan Malek, bu olayı hayatı boyunca unutamayacağını ifade etti. Altın Küre ödüllü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Kidman'ı uzun zamandır tanıyorum. Videoya tekrar baktığımda anladım ki, basitçe selam verip o şekilde dikkatini çekebilirdim, ama şimdi her şey çok garipleşti. Bu konunun sosyal medyada sürekli karşıma çıkacağından eminim." Ayrıca Malek "Hiç sorun yok. O akşam Keith'ten (Nicole Kidman'ın eşi) sevgi gördüm. Ayrıca o da çok büyük bir Queen hayranı." sözlerini sarf ederek, hiçbir sorun olmadığını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top