Hesabım
    John Cena’lı “Playing With Fire”a Brianna Hildebrand Dahil Oldu!

    John Cena ve Brianna Hildebrand aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.

    Geçtiğimiz sene “Blockers” ve “Bumblebee” filmlerinde izlediğimiz John Cena’nın başrolünü üstlendiği aile komedisi “Playing With Fire” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Deadpool” filmlerinin Negasonic Teenage Warhead’i olarak tanınan genç yıldız Brianna Hildebrand filmin kadrosuna dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Hikaye detayları tam olarak bilinmeyen “Playing With Fire”, Noel hafta sonunu itfaiye istasyonunda, kurtardıkları üç taşkın çocuğa bakarak geçiren itfaiyecilere odaklanıyor. Brianna Hildebrand filmde yetim çocukların en büyüğü olan Brynn’i oynayacak.

    Filmin yönetmenliğini “Seksi Futbolcu”, “Oyun Bozan” ve “Sihirli Dağ” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2015 yılında “Paul Blart: Mall Cop 2” ile karşımıza çıkan Andy Fickman üstleniyor. Senaryoda Dan Ewen ve “The Christmas Chronicles”ın senaristi Matt Lieberman’ın imzası bulunuyor. Filmin yapımcı koltuğunda ise Todd Garner ve Sean Robins ikilisi oturuyor.

    22 yaşındaki genç yetenek Brianna Hildebrand’ın gelecek projeleri arasında gerilim türündeki “Runt” ve bilim kurgu filmi “Persephone” bulunuyor. Aktris ayrıca Netflix yapımı drama dizisi “Trinkets”in de başrolünü üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top