Hesabım
    "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya"da Macera Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya'dan yeni bir teaser yayınlandı.

    Animasyon türündeki Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin merakla beklenen üçüncü filmi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filminden teaser yayınlandı. Ocak ayı içerisinde vizyonda göreceğimiz filmde küçük kahramanlarımızın artık birer yetişkin olduğunu görüyoruz.

    Geçtiğimiz ay içerisinde Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filminde Eret karakterini seslendiren Kit Harington'lı tanıtım videosu sosyal medya üzerinden paylaşılmış ve Kit Harington'ın Game of Thrones'taki hayranlarının da bu seriyi merak etmesine neden olmuştu.

    En çok beklenen animasyon serisi devam filmi olma niteliğindeki Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya filminde Hicks, Vikinglerin ilk ejderha eğitmeni olmuş ve ejderhalar ile insanlar arasındaki barışı sağlama görevini başarıyla yerine getirmiştir. Ejderhası Dişsiz ile kazandıkları bu barış, Dişsiz'in yeni keşfi ile önemini kaybeder. Dişsiz artık tükendiğini sandığı kendi soyuna mensup bir ejderhayı keşfeder. Bu dişi ejderha vahşi ve zorludur. Tehlike bir kez daha kapıya dayandığında ve Hicks'in otoritesi sınandığında, ejderha da binici de kendi türünü korumak için önemli kararlar vermek zorunda kalacaktır...

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin ilk iki filmi dünya çapında bir milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde etmişti. Ayrıca, En İyi Animasyon  ve En İyi Orijinal Müzik kategorilerinde Akademi Ödüllerinde adaylık sahibi olmuşlardı. “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” serisinin üçüncü devam halkası, oyuncu kadrosunda Men Seeking Woman dizisinden tanıdığımız Jay Baruchel, “Ugly Betty” ile Altın Küre kazanan America FerreraBlue Jasmine ve The Aviator filmleriyle iki Oscar ödülünün sahibi olan Cate Blanchett, “Game of Thrones”un Jon Snow’u Kit HaringtonCraig FergusonChristopher Mintz-Plasse ve Oscar sahibi F. Murray Abraham gibi isimleri barındırıyor. Filmin yönetmenliğini ilk iki filmin senarist ve yönetmen koltuğunda oturan Dean DeBlois üstlenirken, yapımcılığını Toy Story ve Tarzan gibi filmlerden tanıdığımız Bonnie Arnold ile Ratatuy, Antz gibi filmlerden tanıdığımız Brad Lewis üstleniyor.

    Tüm dünyadaki hem yetişkinlerin hem de çocukların sabırsızlıkla beklediği "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya" filmi 25 Ocak 2019'da ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top