Hesabım
    Eddie Murphy'li "Coming 2 America"nın Yönetmeni Belli Oldu!

    Prens Akeem'in New York'ta kraliçesini aramasından 30 yıl sonra devam filmi geliyor!

    Başrolünde Altın Küre ödüllü usta komedyen Eddie MurphyPaul Bates ve Garcelle Beauvais'nin yer aldığı Amerika Rüyası filminin devamının çekileceği geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise devam filmi olan Coming 2 America filminin yönetmen koltuğuna kimin geçeceği belli oldu.

    Hustle and Flow, The Poor & Hungry, Tarzan Efsanesi, Black Snake Moan gibi filmleriyle tanınan Craig Brewer tarafından yönetileceği kesinleşen devam filmi Coming 2 America'nın senaryosunu ise Grown-ish, Black-ish, The GameAre We There Yet gibi dizileri ve Kızlar Gecesi filmi ile tanınan Kenya Barris; Amerika Rüyası filminin de senaristi olan aynı zamanda Eddie Murphy ile Çatlak Profesör filminde de çalışmış olan Barry W. Blaustein; başrolü yeniden üstlenecek olan Eddie Murphy; ilk filmin senaryosunu üstlenmesi ve Polis Akademisi serisi ile tanınan David Sheffield kaleme alacak. Filmin yapımcılığını Eddie Murphy ile birlikte Justin Kanew ve Kevin Misher üstlenecek.

    Coming 2 America'nın oyuncu kadrosunda ilk filmdeki oyuncu kadrosundan Arsenio Hall, Shari Headley, John Amos ve James Earl Jones isimlerinin yer alacağı söylentileri bulunuyor. Eddie Murphy Amerikan Rüyası'nın 30 yılın ardından çekilecek devam filmi hakkında şu açıklamayı yaptı: "Onlarca yıllık bekleyişten sonra Coming to America 2'nun çekileceğini duyurmaktan heyecan duyuyorum. Birlikte çalıştığımız Dolemite Is My Name filmi ile mükemmel bir iş başaran Craig Brewer'ın başını çektiği harika bir ekip kurduk. Bu klasikleşmiş karakterleri yeniden beyaz perdeye getirmenin peşinden koşturuyorum."

    1988 yapımı Amerika Rüyası filminin devam filmi olacak olan Coming 2 America filminin hikayesi, Prens Akeem'in yıllar önce kaybolan bir oğlunun olduğunu öğrenmesi üzerine gerçekleşecek olan olayları anlatacak. Zamunda ülkesindeki tahtından kalkıp yeniden Amerika'ya gelen  Prens Akeem, tahtının varisini Amerika'da aramaya koyulacaktır. 

    Coming 2 America filminin yönetmeni Craig Brewer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı biyografik dram türünde olan ve 2008 yılında hayata gözlerini yuman müzisyen Rudy Ray Moore'u anlatacak olan Dolemite Is My Name filminin de bu yıl içerisinde sinemalarda izleyicileriyle buluşacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top