Hesabım
    Hugh Grant'in Üzerinde Çalıştığı Her Şey Çalındı!

    Hugh Grant, üzerinde çalıştığı tüm senaryoların çalındığını takipçileriyle paylaştı.

    Bir Golden Globe ödülü sahibi  ve dört adaylığı olan, Love Actually, Bir Erkek Hakkında, Ayı Paddington 2, Çapkın Profesör, Bridget Jones'un GünlüğüAşka İki Hafta gibi Hollywood yapımı filmlerin başarılı oyuncusu Hugh Grant, sosyal medya üzerinden bir duyuru yaptı. Yaptığı duyuruda üzerinde çalıştığı tüm projelerin çalındığını ifade etti.

    Ünlü oyuncu Hugh Grant, sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştığı bir habere göre başarılı oyuncunun aracının camları kırılarak çalındı. Aracının içerisinde üzerinde çalıştığı tüm projeleri bulunuyordu. Bir senaryo üzerinde çalıştığını da belirten Hugh Grant, içerisinde haftalardır çalıştığı fikirlerinin yer aldığı notların olduğunu belirtti. Pazar akşamı çalınan araba ve belgelerin yanı sıra Grant'in çocuğuna ait medikal malzemeler de yer alıyordu. Grant sosyal medya üzerinde yaptığı duruyu ile birlikte çalan kişinin kim olduğunu bilmediği, ancak o kişiye üzerinde çalıştığı projeleri ve medikal malzemeleri "Coach Films at Ealing Studios, Ealing Green, W5" adresine bırakması çağrısında bulundu. 

    Golden Globe sahibi başarılı oyuncunun çalınan senaryosu ve diğer projeleri hakkında bir bilgi yer almasa da, Grant'in gelecek projeleri arasında usta yönetmen Guy Ritchie yönetmenliğinde olan ve Matthew McConaugheyHenry GoldingCharlie HunnamCollin Farrel gibi isimlerle başrolü paylaşacağı ve bir uyuşturucu baronunun krallığını Oklahoma'da satışa çıkarmaya çalışmasını konu edinen Toff Guys filmi ile başrolünü Nicole Kidman ve Donald Sutherland ile birlikte paylaşacağı, New York'ta yaşayan bir terapistin ilk kitabını yayınladıktan sonra yaşadıklarını anlatan dram türündeki The Undoing dizisi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top