Hesabım
    Spice Girls Animasyon Filmi Geliyor!

    Bir zamanların ünlü müzik grubu Spice Girls'ün animasyon filmi yapılacak.

    Bir dönem dünyayı yerinden oynatan ve üyeleri arasında Victoria Beckham'ın da yer aldığı 90'lı yılların en ünlü kız grubu Spice Girls'ün animasyon türünde olacak olan filminin çekileceği resmi olarak duyuruldu. Duyuru, Spice Girls grubunun sahnelere geri dönmesi için düzenlenen konser turu hakkında yapılan basın açıklaması sırasında paylaşıldı.

    Geçtiğimiz aylarda yeniden bir araya geleceklerinin duyurusunu yapan Spice Girls grubunun menajeri Simon Fuller, Billboard mikrofonlarına konuştu. Billboard ile yaptığı röportajda, bir animasyon film projesine resmi olarak başlanacağını belirten Fuller, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bundan sonra yapma kararı aldığımız şey bizi çok heyecanlandırıyor. Bir animasyon filmi yapacağız ve önümde bir sürü heyecan verici plan duruyor."

    Spice Girls grubunun menajeri Simon Fuller, çekilecek animasyon filmi hakkında daha fazla bilgi vermese de Spice Girls'ün 1990'lı yıllarda dünya çapında yaptıkları ünle ilgili bir animasyon filmi olabileceği söylentiler arasında yer alıyor. Filmde, gruba Victoria Beckham'ın dahil olduğu yılların ele alınıp alınmayacağı da merak edilenler arasında bulunuyor. Bu merakın nedeni olarak da Victoria Beckham'ın Spice Girls konser turunda yer almayacak olması gösteriliyor.

    Henüz filmin konusu, senaryosunu kimlerin kaleme alacağı ya da yönetmen koltuğuna kimin oturacağı belli değil. Ancak projenin hayata geçirilmesi için hazırlıkların sürdürüldüğü bilinenler arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top