Hesabım
    Mission Impossible Devam Filmleri Christopher McQuarrie'ye Emanet!

    Yönetmen Christopher McQuarrie'nin, Mission Impossible'ın iki devam filmini daha çekeceği duyuruldu.

    Seriden Mission: Impossible Yansımalar ve Mission Impossible 5 filmlerinin yönetmen koltuğunda oturan block buster filmlerin usta yönetmeni Christopher McQuarrie'yle Paramount arasında yeniden anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre McQuarrie, Mission Impossible serisinin iki devam halkasını daha yönetecek.

    Variety'nin haberine göre Paramount Pictures, McQuarrie ile imzalanacak olan anlaşmanın son bölümüne gelinmiş bulunuluyor. Verilen son karara göre ise McQuarrie önümüzdeki yıllarda çekilecek sonraki iki Mission Impossible filmini yönetecek. Tom Cruise'un da sosyal medya üzerinden hayranları için yaptığı paylaşıma göre bu kez filmler arasında üçer yıl ara olmayacağı gibi, serinin yedinci filminin 2021'de, sekizincisinin ise bir yıl sonra, yani 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Mission Impossible'ın yeni çekilecek devam halkaları için Tom Cruise'un dışında serinin diğer filmlerinde de izlediğimiz Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, altıncı film ile dördüncü kez Benji Dunn olarak izlediğimiz başarılı oyuncu Simon Pegg ve serinin Ilsa Faust'u olarak izlediğimiz güzel oyuncu Rebecca Ferguson'ın da geri dönmesi bekleniyor.

    Mission Impossible Yansımalar filminin konusu şöyleydi: İkonik ajan Ethan Hunt ile birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir zamandadır. Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine girer. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyulur.

    Mission Impossible filmlerinin başrol oyuncusu Tom Cruise ile uzun zamandır birlikte çalışan yönetmen Christopher McQuirrie, Mission Impossible'ın beşinci ve altıncı filmleri dışında 2012 yapımı aksiyon türündeki Jack Reacher, bilim kurgu türündeki Edge of Tomorrow, fantastik türdeki Mumya gibi filmlerde Cruise ile birlikte çalışmıştı. Ayrıca McQuirrie, yine Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 1986 yapımı Top Gun'ın devam filmi olan Top Gun: Maverick'te de senarist koltuğuna oturuyor. Daha önce yönetmen, Mission: Impossible Yansımalar filminin senaryosunu henüz bitirmeden filmi çekmeye başlamak zorunda kalmıştı. Yeni filmlerin yetişmesi için de McQuirrie'nin böyle bir yaklaşım düşünmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top