Hesabım
    Steven Spielberg'li "West Side Story"nin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

    Steven Spielberg'in yöneteceği müzikal film West Side Story'nin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Steven Spielberg'in yönetmen koltuğuna oturacağı duyurulan efsaneleşmiş müzikal film West Side Story'nin yeni yeniden çekimi için oyuncu arayışları sürüyordu.

    West Side Story filmi için casting yönetmeni Cindy Tolan’ın filmin dört başrolü, Maria (18-20), Tony (18-23), Bernardo (20-24) ve Anita (20-24) için şartları bulunuyordu. Bu şartlar ise oyuncuların şarkı söyleyebilmesi ve İspanyolca konuşabilmeleriydi. Bunun için düşünülen isimler arasından seçilen oyuncular ise şöyle oldu: Riff'in en yakın arkadaşı olan Tony rolü için Tam Gaz filminin yıldız oyuncusu Ansel Elgort, Anita rolü için Ariana DeBose, Bernardo rolü için David Alvarez, Tony ile bir dans sayesinde yakınlaşan Bernardo'nun kız kardeşi Maria rolü için Rachel Zegler ve Chino rolü için ise Josh Andrés Rivera.

    Deadline'a konuşan Steven Spielberg West Side Story hakkında "Bu filmin çekim sürecine bir yıl önce girmiştik ve o dönemde Maria, Anita, Bernardo, Chino ve the Sharks için Latin oyuncular aradığımızı dile getirmiştik. Amerika'da bulunan çoklu kültür sayesinde bu isteklerimizin hepsine ulaşarak bir kadro oluşturmayı başardık. Filmin heyecan verici enerjisi ve müzikalin gücü ile birlikte yükselen müzisyenlere gittikçe daha çok hayranlık duymaya başladık." sözlerini sarf etti. Steven Spielberg'li West Side Story'nin çekimlerine 2019'un yaz aylarında başlanılacağı ve 2020 yılı içerisinde de vizyona gireceği bilinenler arasında yer alıyor.

    Orijinal filmi 1961 yılında izleyicilerle buluşan West Side Story, aslında Romeo ve Juliet'ten ilham alıyor. Romeo ve Juliet'in hikayesinden kan davalı aileler kısmını alıp New York'ta çete savaşlarına çeviren West Side Story, beyazlardan oluşan ve Riff tarafından başı çekilen Jets ile Bernardo tarafından başı çekilen Porto Riko'lu Köpekbalıkları çetelerini müzikal bir dille anlatıyordu. Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler'e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor. Özellikle "America" isimli şarkısıyla bilinen West Side Story'nin orijinal filmi bir de Oscar sahibi olmuştu.

    West Side Story'nin orijinal kadrosunda ise Maria rolüyle Natalie Wood, Tony rolüyle Richard Beymer, çete lideri Riff rolüyle Russ Tamblyn, Anita rolüyle Rita Moreno, Bernardo rolüyle ise George Chakiris bulunuyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top