Hesabım
    Ralph Fiennes ve Mark Strong’lu “The Forgiven”a Caleb Landry Jones Katıldı!

    Bol yıldızlı “The Forgiven” oyuncu kadrosuna Caleb Landry Jones’u kattı.

    The Guard”, “İnfaz” ve “Herkese Karşı” filmleriyle tanınan BAFTA adayı yönetmen John Michael McDonagh’ın yeni filmi “The Forgiven” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son yıllarda “Kapan”, “The Florida Project” ve “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” gibi önemli yapımlarda rol alan genç yıldız Caleb Landry Jones filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin halihazırda yıldız isimlerle kurulu oyuncu kadrosunda “Kingsman” filmleriyle ve “Deep State” dizisiyle tanıdığımız Mark Strong, iki Oscar adaylığı bulunan usta oyuncu Ralph Fiennes, Altın Küre adayı Rebecca Hall ve “Wonder Woman”da izlediğimiz Saïd Taghmaoui yer alıyor. Çekimlerine önümüzdeki yaz aylarında Fas’ta başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    İngiliz yazar Lawrence Osborne’un 2012 tarihli aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan film, lüks bir çöl villasında hafta sonu boyunca parti yapan İngiliz bir çiftin, onların arkadaşlarının ve yerel Faslıların başlarına gelen gelişigüzel bir kazaya odaklanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top