Hesabım
    John Wick 3: Parabellum'un Fragmanı Ne Zaman Geliyor?

    Keanu Reeves başrollü John Wick 3: Parabellum'un fragman tarihi belli oldu!

    John Wick serisinin efsaneleşmiş ismi Keanu Reeves'in başrolünde yer almaya devam ettiği John Wick 3: Parabellum filminden uzun bir süredir fragman yayınlanması bekleniyordu. Paylaşılan görsellerin ardından gittikçe heyecanı artıran aksiyon serisinin son filmi John Wick 3: Parabellum'un fragmanının ne zaman yayınlanacağı, bir teaser ile resmi olarak duyuruldu. Ayrıca filmden hareketli bir poster sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

    Perşembe günü fragmanının filmin hayranlarıyla paylaşılması beklenen John Wick 3: Parabellum filminin konusu ise şöyle olacak: John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    Sevilen aktör Keanu Reeves’in bir kez daha başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde de bulunan ve Matrix'te de Reeves ile rol arkadaşı olan Laurence Fishburne, son zamanlarda American Gods ve Hellboy ile tanıdığımız Ian McShaneLance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, X-Men serisinin Storm'u iki Oscar ödülü bulunan Halle BerryHiroyuki Sanada, The Addams Family'nin Morticia Addams'ı Anjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

    John Wick serisinin başka bir filminin çekilip çekilmeyeceği bilinmiyor. Fakat John Wick evreninin televizyonlarda devam edeceği biliniyor. Bir spin-off dizisinin olacağı söylenen dizinin adı The Continental olacak. Çocuk bir suikatçiyi anlatacak olan dizi Continental Hotel'de geçecek. Söylentilere göre Keanu Reeves'in de diziye katılması bekleniyor. Filmlerinden 300 milyon dolar gişe elde eden John Wick serisinin The Continental dizisi hakkında oyuncu kadrosu, yönetmeni de dahil olmak üzere bilgi paylaşılmadı.

    John Wick 3: Parabellum 17 Mayıs tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top