Hesabım
    Orijinal Ghostbusters'a Devam Filmi Geliyor!

    Orijinal Ghostbusters filmlerine yenileri eklenmeye hazırlanıyor!

    Aksiyon, komedi ve fantastik türündeki kült film serisi Ghostbusters'a devam filmi çekileceği resmi olarak duyuruldu. 2016 yılında kadın başrollerle çekilen yeni nesil Ghostbusters filminin ardından, eskiye dönüş yapılıp orijinal seriye devam filmi çekilmesi kararı alındı. Ardından filmin ilk teaser'ı yayınlandı.

    İki filmden oluşan orijinal Ghostbusters filmlerinin ilki 1984 ve ikinci filmi ise 1989 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. "Dur! Yoksa Annem  Ateş Edecek", Bağlanmak Yok, Karar Günü gibi yapımlardan tanıdığımız Ivan Reitman yönetmenliğindeki Ghostbusters'ın yeni devam filmi, Reitman'ın oğlu olan ve "Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler", "Genç Yetişkin", "Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar" gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan Jason Reitman tarafından yönetilecek.

    Ghostbusters'ın yeni yönetmeni Jason Reitman film hakkında şu açıklamalarda bulundu: "6 yaşımda filmin setini ziyaret ettiğimde çoktan dünya üzerindeki ilk Ghostbusters hayranı olmuştum. Her zaman biz hayranlara özel bir film yapmak istemişimdir. Bu film, eski filmlerin devamı niteliğinde olacak; bir yeniden çekim olmayacak."

    1984 yapımı efsane fantastik komedi filmi Ghostbusters'ın konusu ise şöyleydi: Paranormal konulara düşkün Dr. Peter Venkman ve üç kafadar akademisyen arkadaşı bir işe yaramadıkları gerekçesiyle Columbia Üniversitesi’nden atıldıklarında kendi işlerini kurmaya karar verirler ve böylece hayalet avcılığı şirketi Ghostbusters doğar. TV reklamları sayesinde isimlerini duyurup, New Yorklular'ı şehre musallat olmuş hayaletlerden kurtarmaya başlarlar. Bir gün güzel viyolonselist Dana Barrett tarafında kiralandıklarında, genç kadına ait evin, New York’u istila etmeye başlayan kötü ruhlar tarafından dünyaya giriş kapısı olarak kullanıldığını anlarlar. İşler kontrolden çıkar. Filmin yönetmen koltuğuna Ivan Reitman otururken oyuncu kadrosunda Lost In Translation, RushmoreSteve Zissou ile Suda Yaşam gibi filmlerin usta oyuncusu Bill MurrayThe Blues BrothersPearl Harbor gibi filmlerden tanıdığımız Dan AykroydBugün Aslında Dündü, Stealing Home, Heavy Metal, Kaza Kurşunu gibi filmleriyle tanıdığımız oyuncu ve senarist Harold Ramis ve The Family Business, Grace and FrankieThe Secret Life of the American Teenager gibi yapımlardan tanıdığımız Ernie Hudson gibi isimler bulunuyordu.

    Ghostbusters devam filminin 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top