Hesabım
    Sofia Coppola, Bill Murray ve Rashida Jones İlk A24/Apple Filminde!

    A24/Apple partnerliğinde yayınlacak ilk film belli oldu.

    Apple'ın orijinal filmler üretmek üzere A24 stüdyoları ile yaptığı anlaşmanın sonucunda Apple için yapılacak ilk film belli oldu. Variety'nin haberine göre bu film için Sofia Coppola ve Bill Murray yeniden bir araya gelecek!

    A24 film stüdyolarının ve Apple şirketinin birlikte iş yapma kararı almasının ardından ilk projelerinin ne olacağı merakla bekleniyordu. Sonunda bir karara varan ortaklığın ilk ürünü ise usta yönetmen Francis Ford Coppola'nın kızı olup Lost In Translation ile En İyi Orijinal Senaryo kategorisinde Oscar heykelciği kaldıran, The Virgin Suicides, Başka Bir YerdeKadın Affetmez gibi filmlerin başarılı yönetmeni Sofia Coppola'nın yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Filmin adının ise On The Rocks olması planlanıyor.

    On The Rocks filminin başrollerinde ise Lost In Translation, A Very Murray Christmas gibi filmlerde Coppola ile birlikte çalışan ve Rushmore, Moonrise KingdomThe Grand Budapest Hotel gibi filmleriyle tanıdığımız usta oyuncu Bill Murray ile Parks and Recreation, Sosyal Ağ, Vazgeçmem Senden, Yakalandın, Aşkın Algoritması gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu Rashida Jones yer alacak.

    Apple/A24 partnerliğinin ilk ürünü olacak olan On The Rocks filminin konusu ise genç bir anne olan Rashida Jones'un karakterinin Bill Murray'nin canlandıracağı playboy babasıyla iletişime geçmesini anlatıyor. Baba kızın New York'taki maceralarına odaklanacak olan filmin komedi türünde olması bekleniyor.

    Filmin başrolünde yer alacak olan Bill Murray'nin gelecek projeleri arasında bir Jim Jarmusch filmi olan The Dead Don't Die, Zombieland 2The French Dispatch filmleri yer alıyor. Rashida Jones'un ise The Sound of Silence, Ajanlar İş Başında, Duncanville yapımlarında rol alması bekleniyor.

    Apple ve A24 stüdyosu 2018 yılında partnerlik üzerine anlaşmaya varmıştı. Apple markasının sinema endüstrisine adım atmak istemesi üzerine gerçekleştirilen ortaklığın ilk ürünü olan On The Rocks filminin Apple'ın online streaming platformunda yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. A24 stüdyosu ayrıca Amazon'a da hizmet veriyor. Stüdyodan çıkan filmler arasında “Room” “The Witch” “The Lobster” “Ex Machina” ve “Moonlight" filmleri bulunduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top