Hesabım
    James Cameron ve Robert Rodriguez Alita: Savaş Meleği'ni Konuşuyor!

    Alita: Savaş Meleği filminin yönetmeni senaristi filmi anlatıyor!

    Rosa Salazar'ın başrolünde yer aldığı bilim kurgu türündeki Alita: Savaş Meleği filmi ile ilgili bir video yayınlandı. Filmin yönetmeni olan ve Gün Batımından Şafağa, Desperado, Bir Zamanlar Meksika'daGünah Şehri gibi filmlerden tanıdığımız usta isim Robert Rodriguez ile Titanik, Avatar, Terminator 2, Yaratığın Dönüşü gibi filmleriyle üç Oscar sahibi olan James Cameron, videoda Alita: Savaş Meleği filmini tartışıyor.

    Cameron ve Rodriguez'in, birbiriyle gerçekleştirdikleri söyleşide bir cyborg olan Alita karakterinin derinliği hakkında tartıştıkları görülüyor. Avatar serisinin ikinci ve üçüncü filmlerinin prodüksiyonunu tamamlamak üzere olan James Cameron, Alita: Savaş Meleği filmini Avatar'dan sonra en çok gerçekleştirmek istediği proje olarak tanıtıyor. 

    Alita: Savaş Meleği'nin konusu ise şöyle: Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

    Alita: Savaş Meleği filminin oyuncu kadrosunda “Labirent” serisinden tanıdığımız genç oyuncu Rosa Salazar; Zincirsiz, Soysuzlar Çetesi, Sıfır TeorisiAcımasız Tanrı gibi filmleriyle tanıdığımız iki Oscar ödüllü Christoph Waltz, Akıl Oyunları, Bir Rüya İçin AğıtSisler Evi, Roket Adam gibi filmleriyle tanıdığımız Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Jennifer Connelly, “Tam Gaz”da izlediğimiz Eiza González, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, “Ay Işığı” ile geçtiğimiz sene Oscar kazanan Mahershala AliKeean JohnsonJeff Fahey ve Casper Van Dien yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Günah Şehri”, “Dehşet Gezegeni” ve “Ustura” gibi filmlerle tanınan Robert Rodriguez oturuyor.

    Alita: Savaş Meleği filmi 15 Şubat tarihinde ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top