Hesabım
    Lee Daniels LGBTQ+ Süper Kahraman Filmi Çekiyor!

    Süper kahraman dünyasının ilk solo LGBTQ+ süper kahraman filmi geliyor!

    Marvel ve DC hayranları tarafından sürekli olarak gündeme getirilen bir konulardan biri olan gay süper kahraman filminin olmaması hakkında yeni bir gelişme meydana geldi. Empire dizisinin yaratıcısı, Lee Daniels konu hakkında bir açıklamada bulundu.

    Empire, Başkanın Hizmetkarları, Gazeteci Çocuk gibi birçok yapımın yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo kategorilerinde Oscar'a layık görülen Acı Bir Hayat Öyküsü filmiyle tanınan Lee Daniels yeni bir proje hakkında açıklamalar yaptı.

    Yönetmen Lee Daniels ve @hesosoutheast'ın hesaplarından aynı anda yayınlanan sosyal medya paylaşımlarında, Lee Daniels şu sözleri sarf ediyor: "Belki hatırlarsınız, 10-12 yıl kadar önce hayalimin bir gay süper kahraman filmi çekmek olduğunu söylemiştim. Hayallerim gerçek oluyor. Süper kahramanımı buldum. Amerika ve tüm dünya, hazır olun!" Ünlü yönetmen Daniels sözlerine şu şekilde devam ediyor: "10 yıl kadar önce bir gay süper kahraman filmi çekmek istediğimi dile getirdiğimde deli olduğumu düşünmüştüm. Bu film belki gelecek filmim olamadı, ancak kesinlike gelecekte var olacak."

    Gay süper kahraman filmi hakkında yaptığı açıklamanın ardından da Lee Daniels videoyu birlikte çektiği @hesosoutheast hesabının sahibinin tıpkı Tom Holland Spiderman olmadan önce paylaşılan videoların içeriğinde yer alanların benzerlerine sahip bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Projenin detayları, hangi çizgi romanda yer alan süper kahramanın beyaz perdeye uyarlanacağı henüz resmi olarak açıklananlar arasında yer almıyor.

    Geçtiğimiz aylarda Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige de radikal bir karar alındığını ve filmlerine yeni LGBT karakterlerin katılacağını açıklamıştı. Ayrıca zaten LGBTQ+ karakterlerin Marvel Sinematik Evreni'nde yer aldığını ve Thor: Ragnarok filminde Tessa Thompson'ın canlandırdığı Valkyrie karakterinin de biseksüel olduğu belirtilenler arasında yer alıyordu. Ancak Valkyrie karakterinin başka bir kadınla birliktelik yaşadığı sahnelerin gereksiz olduğu düşünülerek filmden çıkarıldıkları öğrenilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top