Hesabım
    Anne Hathaway "The Witches" Uyarlamasında Başrol!

    The Witches kitabı ikinci kez beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Fantastik korku türündeki The Witches filminin yeniden beyaz perdeye uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Geleceğe Dönüş, MesajWelcome To The Marwen, UçuşForrest Gump gibi sinema dünyasının önemli filmleriyle tanıdığımız usta isim Robert Zemeckis'in yönetmen koltuğuna oturacağı The Witches uyarlamasında yer alacak ilk isim de belli oldu.

    Roald Dahl'ın romanından uyarlanan ve başrolünde  Anjelica Huston, Mai Zetterling ve Jasen Fisher gibi isimlerin yer aldığı 1990 yılında izleyicileriyle buluşan fantastik korku türündeki The Witches aynı isimle Robert Zemeckis tarafından yeniden uyarlanıyor. Filmde yer alacak ilk isim ise Anne Hathaway olarak belirlendi. 1990 uyarlamasında Anjelica Huston'ın canlandırdığı The Grand High Witch karakterine bu kez Sefiller, Kara Şovalye Yükseliyor, Rachel Getting MarriedAşk Sarhoşu, SerenityAcemi Prenses gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı ve Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway hayat verecek.

    The Witches uyarlamasının yeni yönetmeni Robert Zemeckis, Roald Dahl'ın 1973'te yayınlanan aynı isimli kitabını, 1990 yapımı filmin yönetmeni olan Nicholas Roeg'in yansıttığından çok daha fazla detayı filme yansıtacağını açıkladı. Ama filmin konusu yine aynı olacak gibi görünüyor. 1990 yapımı filmin konusu şöyleydi: Anne babasını kaybedip İngiltere'de büyükannesiyle birlikte yaşamaya başlayan 7 yaşındaki bir çocuk cadılar gerçek olduğunu öğrenir. Kaldıkları otelde karşılaştığı cadılar İngiltere'de gerçekleştirecekleri bir plan üzerinde çalışmaktadırlar. Üstelik bu büyük ve karanlık plan dünyadaki tüm çocukları kötü etkileyecektir.

    The Witches filminin hazırlıklarına başlayabilmek için Anne Hathaway'in programının düzenlenmeye çalışıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Henüz adı bilinmeyen bir Susam Sokağı projesinde yer alıyor olan Anne Hathaway'in programının iki projeyi de yürütebileceği şekilde ayarlanılmaya çalışıldığı söyleniyor. Hathaway'in vizyona girmeye hazırlanan ve başrolünü Matthew McConaughey ile paylaştığı Serenity filminin yanı sıra gelecek projeleri arasında Rebel Wilson ile başrolünde yer alacağı The Hustle; Ben Affleck ve Willem Dafoe ile birlikte rol alacağı The Last Thing He Wanted; bilim kurgu türündeki O2; Sofia Boutella, Olivia Cooke ve Gary Carr ile birlikte rol alacağı Modern Love dizisi; henüz adı belli olmayan bir Tod Haynes projesi yer alıyor.

    The Witches filminin ne zaman sinemalarla buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top