Hesabım
    Vin Diesel'lı Bloodshot'tan İlk Görsel!

    Süper kahraman filmi Bloodshot'tan ilk görsel paylaşıldı.

    Vin Diesel'ın başrolünde yer aldığı süper kahraman filmi Bloodshot'tan Vin Diesel'lı ilk kare yayınlandı. Aksiyon ve fantastik türlerindeki filmin ilk karesi Vin Diesel tarafından sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşıldı.

    Valiant Comics çizgi romanlarından uyarlanan Süper kahraman filmi “Bloodshot”, Vin Diesel'ın hayat verdiği Ray Garrison adında ölüp dirilen bir adamın nanoteknoloji ile ölüm makinesi haline gelmesini konu ediniyor. Kendini iyileştirebilme, şekil değiştirebilme ve hatta teknolojik aletleri kontrol edebilme gibi yeteneklere sahip olan Ray, yaşadığı hafıza kaybı sebebiyle hayata adapte olmakta zorluk yaşarken, kendisi gibi üstün teknolojik yeteneklerle donatılmış bir askeri ekip olan Chainsaw üyeleri, bu süreçte ona yardımcı oluyor. Katil bir gangster hikayesi olan Bloodshot'ın konusu Valiant Comics'te şu şekilde tanıtılıyor: "Adın Angelo Mortalli. Kardeşin düşman hattında tuzağa düşürüldü ve... Hayır, bu doğru değil! Senin adın Raymond Garrison. Sen tehlikenin kendisinden emekli oldun. Ama eski bir arkadaşının ricası seni yeniden çatışmanın ortasına... Hayır. Bu da doğru değil. Sen Bloodshot'sın. Sen özgürlüğün ihtiyacı olan gri gölgesin." 

    Vin Diesel, görseli "Ray Garrison, Valiant Çizgi Roman Evreni'nin merkezinde yer alan bir karakter. Ve kişisel olarak söyleyebilirim ki, bu karakter canlandırma fırsatı bulabileceğim en karmaşık karakter olabilir. Umarım sizleri gururlandırırım." sözlerini ekleyerek takipçileriyle paylaştı.

    Bloodshot filminin başrolünde yer alan Yeni Nesil Ajan, Riddick ve Fast and Furious gibi serilerin başarılı oyuncusu Vin Diesel'ın yanı sıra, Memento, Los Angeles Sırları, TakipIron Man 3 gibi filmlerde yer alan usta oyuncu Guy Pearce; Tam Gaz, Welcome to MarwenAlita: Savaş Meleği filmlerinden tanıdığımız Latin oyuncu Eiza Gonzalez gibi isimler yer alıyor. Don Perlin, Bob Layton ve Kevin VanHook tarafından Valiant Comics için yaratılan karanlık süper kahraman Bloodshot'ın beyaz perde uyarlamasının ülkemizde 20 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top