Hesabım
    David Harbour'lı Hellboy'dan Yeni Poster Geldi!

    Cehennemden gelen kahramanımız Hellboy'dan yeni poster yayınlandı!

    Guillermo Del Toro'nun yönetmen koltuğunda yer altığı ve Ron Perlman'ın başrolünde bulunduğu 2004 ve 2008 yılında vizyona giren Hellboy filmlerinin ardından, 2019 yılı Nisan ayında vizyona girmek üzere Neil Marshall'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve David Harbour'ın başrolünü üstlendiği yeni 'Hellboy' filmi gündemdeki yerini koruyor. Şimdi ise filmden yeni bir poster paylaşıldı.

    Çizgi romanlara göre Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır. Yeni Hellboy filminin ilk filmlerden çok daha fazla çizgi romanlara benzeyerek izleyici karşısına çıkacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca yeni filmin David Harbour'ın kırmızı boynuzlarının altında daha vahşi ve korku odaklı bir film olacak olmasının yanı sıra filme 18+ sınırlama getirileceği söylenenler arasında yer alıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda Doomsday ve Descent filmlerinden tanıdığımız Neil Marshall yer alırken, senaryosunu Hellboy'un çizgi romanlarının yaratıcısı Mike Mignola kaleme alıyor. Hellboy'un başrolünde yer alan Suicide Squad, Hayallerin Peşinde, Yeşil Yaban Arısı gibi filmleriyle tanınan Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour ve Deadwood, American Gods, Ray Donovan, Kings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth Kind, Zoolander 2, Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha Lane, Lost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Hellboy filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top