Hesabım
    DC Filmleri, Mission Impossible Yüzünden Yönetmensiz Kaldı!

    Christopher McQuarrie, DC filmlerinden tamamen çekildi...

    Başrolünde Tom Cruise'un yer aldığı aksiyon serisi Mission Impossible: Rogue Nation ve Mission Impossible Yansımalar filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Christopher McQuarrie'nin geçtiğimiz günlerde yeni bir anlaşmaya imza attığı duyurulmuştu. Ancak yaptığı bu anlaşma, başka projelerden geri çekilmesine neden oldu.

    The Usual Suspects, Edge of Tomorrow, Mumya, TuristOperasyon Valkyrie gibi filmleriyle tanıdığımız usta yönetmen Christopher McQuarrie ile Mission Impossible serinin devam halkaları olacak olan yedinci ve sekizinci filmlerinin yönetmen koltuğuna oturmak üzere anlaşmaya varıldığı sosyal medya üzerinden duyurulmuştu. Şimdi ise McQuarrie'nin gelecek projeleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Usta yönetmenin ismi daha önce 2020 yılında vizyona girecek olan ve neredeyse hiçbir ayrıntısı henüz belli olmayan Green Lantern Corps filmi ile anılıyordu. Teklif, yönetmene gitti; ancak, McQuarrie'nin bu teklifi geri çevirdiği söylentileri yayılmaya başladı. Ayrıca yönetmenin bir Man of Steel 2 projesi de bulunuyordu. McQuarrie, proje üzerinde çalışarak yeni Superman fikirlerini Henry Cavill'a sunmuştu. Eğer Man of Steel 2 filminin yönetmen koltuğuna oturma imkanı olsaydı, McQuarrie Mission Impossible Yansımalar filminin ardından ikinci kez Henry Cavill ile çalışmış olacaktı. Yönetmenin iki projesi de 2021 ve 2022 yıllarında vizyona girecek olan Mission Impossible serisinin yedinci ve sekizinci filmi nedeniyle iptal oldu.

    DC bünyesinde çıkacak olan yeni Superman projesinin senaristlerinin  Joe Shuster ve Jerry Siegel olması dışında hiçbir detayı belli değil. Ayrıca 2020 yılında vizyona girecek olan Green Lantern Corps filminin başrolünde kimin yer alacağı da akıllarda soru işareti olarak kendine yer edindi. Yalnızca filmin konusu olarak, bir grup insanın Dünya'ya saldıracak olan uzaylılara karşı Dünya'yı korumak üzere Green Lantern Corps'a katılacağı belirtildi.

    McQuarrie'nin çekeceği yeni Mission Impossible filmleri için başrolde yer alan Tom Cruise'un yanı sıra serinin diğer filmlerinde de izlediğimiz Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, altıncı film ile dördüncü kez Benji Dunn olarak izlediğimiz başarılı oyuncu Simon Pegg ve serinin Ilsa Faust'u olarak izlediğimiz güzel oyuncu Rebecca Ferguson'ın da geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top