Hesabım
    Pitch Perfect 3'nin Yönetmeninden Korku Komedi Filmi Geliyor!

    Pitch Perfect 3'nin yönetmeni Trish Sie'nin yeni projesi belli oldu.

    Müzikal komedi türündeki Pitch Perfect serisinin üçüncü filminin yönetmen koltuğunda bulunan Trish Sie'nin yeni projesi belli oldu. Yeni filmi için New Line Cinemas ile anlaşmaya varan Sie, korku ve komedi türlerinde bir film çekecek.

    Rebecca and Quinn Get Scared isimli korku komedi türünde olacak olan filmin hikayesi, kırsal bir bölge olan Maine kasabasında geçecek. Rebecca and Quinn Get Scared filminin senaryosu ise The Year We Disappeared ve The Stranger Game romanlarının yazarı Cylin Busby ile Nancy Katz'in üzerinde çalıştığı senaryodan alınacak.

    Rebecca and Quinn Get Scared filminin konusu ise şöyle olacak: New York'ta fazlasıyla şehir hayatı yaşayan ve bu yaşamdan sıkılan iki yakın arkadaş kırsal kesimde bulunan Maine isimli kasabaya giderler. Kasabanın hayaletli olduğunu anlamaları ise uzun sürmeyecektir. Hayalet bir kasabada bulunduklarını fark eden Rebecca ve Quinn bundan nasıl kurtulacaktır?

    Trish Sie yönetmenliğinde korku komedi türünde olacak olan Rebecca and Quinn Get Scared filminin yapımcılığını Başlat: Ready Player One'ın yapımcısı olan New Line Cinemas bünyesinde yer alan Donald De Line üstlenecek. New Line'ın bünyesinden çıkan sonuncu korku filmi The Conjuring serisinin spin-off filmi olan The Nun'dı. The Nun, New Line'a yaklaşık olarak 365 milyon dolar gişe geliri kazandırmıştı. Ayrıca New Line şirketinin diğer filmleri arasında "It", Rampage: Büyük Yıkım, Annabelle: Kötülüğün Doğuşu, Shazam!, Hobbit ve Lord of The Rings serisi gibi filmler yer alıyor. Trish Sie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu müzikal komedi filmi Pitch Perfect 3 ise dünya çapında 200 milyon dolar gişenin sahibi olmuştu.

    Rebecca and Quinn Get Scared filminin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler henüz belli olmamakla birlikte, oyuncu seçmelerine başlandığı duyuruldu. Ayrıca filmin sinemalardaki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı da henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top