Hesabım
    "Can Dostlar" Sinemalarda!

    Eğlenceli komedi filmi Can Dostlar sinemalardaki izleyicileriyle bugünden itibaren buluşuyor!

    Güldüy Güldüy Show'un çocuk oyuncularının başrolünde yer aldığı BKM bünyesindeki eğlenceli komedi filmi Can Dostlar sinemalarda! Biletlerinizi ise hemen buradan  alın. Çocukları sinemalara çağırarak yarıyıl tatillerini renklendirecek ‘Can Dostlar’ tüm Türkiye’nin beğenisini toplayan Güldüy Güldüy Show'un küçük yıldızlarla yüzleri güldürüyor.

    Zamane çocukları boş zamanlarının çoğunu telefonları ile oynayarak geçirmeye başlar. Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta istedikleri gibi eğlenen gençler ve çocuklar şimdilerde günlerini telefon başında geçiriyordur. Ama artık buna bir son verme zamanı gelmiştir. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarı sonucu, evlerinde oturan çocuklar telefonlarını bir kenara bırakıp sokaklarda, parklarda oynamaya karar verirler. Ancak aşmaları gereken büyük bir sorun vardır. Parkın bitişiğinde oturan Kötü Kazım parka oynamaya gelen herkesin düşmanı ve korkulu rüyası olmuştur. Büyük bir sır saklayan Kazım'dan parkı geri almaya çalışan çocuklar bir olacak ve zorlu bir mücadeleye atılacaklardır. Bu macerada çocukların başına neler gelecektir?

    Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yeni filmi Can Dostlar'ın yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop oturuyor. Senaryo ekibinde Murat KepezUğur GövercinDinar KahveciCihan DenizNagihan CemcirOnur ÜmitÖner Ateş ve Pelin Serin'in yer aldığı filmin kadrosunda Selim BayraktarBerat Efe ParlarEsat Polat GülerEda Döğer, Dora DalgıçTaha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler bulunuyor.  Ayrıca Yediden yetmişe çocukları ve yetişkinleri sinemalara davet eden Can Dostlar film ekibi, yönetmen Tuğçe Soysop ile birlikte 2018'de sinemalarda izleme fırsatı yakaladığımız "Bizim Köyün Şarkısı" filminde yer almışlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top