Hesabım
    Hayvan Mezarlığı Uyarlamasından Teaser Geldi!

    Stephen King romanından yeniden uyarlanan Hayvan Mezarlığı'ndan ilk teaser yayınlandı.

    Stephen King'in romanından beyaz perdeye aktarılan paranormal korku türündeki Hayvan Mezarlığı filminden bir teaser yayınlandı. Daha önce de bir fragmanı filmin meraklılarıyla paylaşılan ve "Bazen ölü daha iyidir" sözleriyle tanıtılan Pet Sematary uyarlamasının teaser'ında ise "Aynı şekilde gelmezler" sözleri ile filmin ana konusu izleyiciye aktarılmış olunuyor.

    Korku romanlarıyla tanınan Stephen King'in aynı isimli kitabından uyarlanan ilk film 1989 yılın izleyicileriyle buluşmuştu. Kitabın konusu ise şöyleydi: Boston'daki şehir yaşamlarından kırsal kesilme taşınma kararı alan bir ailenin minik bir oğlu ve kızları vardır. Oğullarını bir kaza sonucu kaybeden çiftin yaşadığı travmanın ardından kedileri de ölmüş ve evlerinin yakınındaki gizemli bir mezarlığa gömülmüştür. Gömülmesinin ardından kedileri yaşama geri döner. Gizemli mezarlığın sırrını artık Creed çifti de öğrenmiştir. Gömülen her şeyi bedenen hayata döndüren bu mezarlığı, oğullarını geri getirmesi için de kullanma kararı alan Louis, Gage'i gerçekten geri getirebilecek midir? Bir yandan oğullarının tuhaf geri dönüşüyle sarsılacak olan çift, diğer yandan geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalacak. 

    Şeytanın Gözleri, Holidays, Absence gibi korku yapımlarıyla tanınan, Mama filminin ikincisini de birlikte yönetecek olan Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer ikilisinin yönetmen koltuğuna oturduğu Hayvan Mezarlığı'nın oyuncu kadrosunda "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti", Zero Dark Thirty, Savaştan Sonra, Everest, Terminator: Genisys gibi filmleriyle tanınan ve Louis Creed rolünde göreceğimiz Jason Clarke; Dağcı, Yıldızlararası, Kampanya, aşka Yolculuk gibi filmlerde izlediğimiz ve çiftin tuhaf komşuları rolüyle izleyeceğimiz John Lithgow; Gizli Kimya, Sun Don't Shine, Tiny Furniture gibi yapımlarla tanıdığımız ve Rachel Creed rolünde izleyeceğimiz Amy Seimetz gibi isimler bulunuyor. 

    Daha önce de Guillermo Del Toro'nun Hayvan Mezarlığı'nı uyarlayacağı söylentileri dolaşmış, ancak Oscarlı usta yönetmen ile anlaşma sağlanamamıştı. 

    Senaryosunu bilim kurgu türünde olan Nightflyers dizisinin senaristi Jeff Buhler'ın üstlendiği yeni nesil korku filmi 5 Nisan 2019 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top