Hesabım
    Oscar Adaylarını Kimler Açıklayacak?

    Oscar adaylarının açıklanmasına çok az kaldı.

    Bu yıl 91. kez gerçekleştirilecek olan Akademi Ödülleri'nde aday olacak isimler henüz açıklanmadı. Ancak Akademi'nin sosyal medya üzerinden takipçileri için yaptığı bir paylaşım ile adayları kimlerin açıklayacağının duyurusunu yaptı.

    22 Ocak Salı günü yapılacak bir anons ile açıklanacak olan adaylıklar herkes için gizemini koruyor. Adaylıkları açıklayacak isimler ise bugün sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşım aracılığıyla belli oldu. Duyuruya göre The Big Sick, Başımıza GelenlerSilikon Vadisi gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı aktör ve senarist Kumail Nanjiani ile Girlfriends, Black-ish, Reed Between Lines gibi dizilerin yıldız ismi Trace Ellis Ross adaylıkları açıklayan isimler olacak.

    Bu açıklamanın üzerine Kumail Nanjiani ve Trace Ellis Ross da Akademi'nin bu kararından onore olduklarını ve çok heyecanlandıklarını sosyal medya üzerinden ifade ettiler.

    Oscar Töreni'ne yalnızca bir ay kalmasına rağmen ve üzerinde yapılan tartışmaların hız kesmeden devam ediyor olmasına rağmen Akademi henüz Oscar'ı sunacak ismi ya da isimleri açıklamadı. Kevin Hart'ın Oscar sunuculuğundan çekilmesinin ardından Akademi'ye öneri olarak Avengers ekibinin töreni sunması; seyirciler arasından rastgele ve doğaçlama bir şekilde sunucular seçilmesi gibi fikirler sunulmuştu. Ancak Akademi henüz bunların hiçbirine yanıt vermedi. En fazla aday olması beklenen filmler arasında ise Vox Lux, A Star Is BornBoy ErasedBlack PantherThe Ballad of Buster ScruggsStan and OllieWidowsFirst ManRomaKaranlıkla Karşı Karşıya, Yeşil RehberSarayın GözdesiIf Beale Street Could TalkVice ve Can You Ever Forgive Me filmleri yer alıyor.

    91. Akademi Ödülleri'nin adayları 22 Ocak tarihinde açıklanacakken, 24 Şubat gecesi yapılacak bir tören ile ödüller sahiplerine takdim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top