Hesabım
    Gary Oldman ve Olga Kurylenko Aksiyon Gerilim Filminde!

    The Courier filmi başrollerini buldu.

    Gary Oldman ve Olga Kurylenko'nun bir aksiyon gerilim filminde birlikte rol alacakları resmi olarak duyuruldu. Signature Films bünyesinden çıkacak olan filmin adının The Courier olacağı açıklandı. Filmin çekimlerinin gelecek ay Londra'da başlayacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    Başrolünde Gary Oldman ve Olga Kurylenko'nun yer alacağı aksiyon gerilim filminin konusu ise şöyle olacak: Olga Kurylenko'nun canlandırdığı ve kuryelik yapan genç bir kadın her gün yaptığı gibi kargolarını sahiplerine ulaştırmaya devam etmektedir. Bir gün, ona verilen kargonun içerisinde bir bombanın olduğunu farkeder. Ama o farkedene kadar bomba çoktan patlayacaktır. Kurye'nin atacağı bir sonraki adım ise Gary Oldman'ın canlandırdığı mafya babasının karşısında onu suçlamak üzere tanıklık etmek olacaktır.

    Suç temalı aksiyon gerilim filminin başrolünde bulunan ve Hunter Killer, Tau, Batman serisi, The Space Between Us, Man Down, Tinker Tailor Soldier Spy, Harry Potter serisi gibi filmlerden tanıdığımız Gary Oldman, geçtiğimiz yıl 90. Akademi Ödülleri'nde Darkest Hour filmiyle Oscar heykelciğinin sahibi olmuştu. Oldman ayrıca BAFTA, SAG ve Golden Globe ödüllerine de sahip. The Courier filminin diğer başrolü Olga Kurylenko'yu ise Oblivion, Quantum of Solace, Mara, Just a Breathe Away, The Death of Stalin, The Water Diviner gibi filmlerde izleme fırsatı yakalamıştık.

    Filmin oyuncu kadrosunda Gary Oldman ve Olga Kurylenko dışında yer alacak olan isimlerin resmi olarak duyurulmamasıyla birlikte filmin yönetmen koltuğuna Rise of the Footsoldier III'den tanıdığımız Zackary Adler; senarist koltuğuna ise Andy Conway ve Nicky Tate oturuyor. Ayrıca filmin yapımcıları arasında Finale Score ile tanınan Marc Goldberg, Mara filmi ile tanınan James Edward Barker, Pandas ile tanınan David Haring ve An American Exorcism ile tanınan Andrew Prendergast yer alıyor. Darkest Hour'da da Gary Oldman ile birlikte çalışan Douglas Urbanski ise filmin yönetici yapımcısı oluyor.

    Suç temalı aksiyon gerilim filmi The Courier'ın yurt dışında ve ülkemizde ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top