Hesabım
    Anna Kendrick ve Toni Collette “Stowaway”de Buluşuyor!

    Anna Kendrick’li bilim kurgu filmi “Stowaway”e Toni Collette dahil oldu.

    2009 yapımı “Aklı Havada” ile Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen, “Pitch Perfect” üçlemesinin yıldızı Anna Kendrick’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve gerilim filmi “Stowaway” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Geçtiğimiz sene “Ayin” ile adından epey söz ettiren başarılı aktris Toni Collette filmin kadrosuna dahil oldu.

    Geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapan “Arctic” ile ilk yönetmenlik denemesine imza atan Joe Penna filmin yönetmenliğini üstleniyor. Yönetmen Penna’ya filmin senaryosunda “Arctic”ten senarist arkadaşı Ryan Morrison eşlik ediyor. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    “Stowaway”, Mars’a giden bir uzay gemisinde geçiyor. Gemide kaçak bir şekilde yolculuk yapan davetsiz bir misafir, kazara uzay gemisinin yaşam destek sistemine büyük bir zarar verir. Azalan kaynaklarla ve olası bir tatsız sonuçla karşı karşıya kalan gemi ekibindeki bir tıp araştırmacısı (Anna Kendrick), amirinin (Toni Collette) ve geminin biyoloğunun duygudan yoksun mantıklarına karşı çıkar.

    1999 yapımı “Altıncı His” ile Oscar adaylığı elde eden başarılı oyuncu Toni Collette’in gelecek projeleri arasında yakında Netflix’te yayınlanacak “Velvet Buzzsaw” ve Rian Johnson’ın yazıp yönettiği “Knives Out” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top