Hesabım
    Sophia Lillis'li Nancy Drew And The Hidden Staircaise'ten Fragman!

    Genç dedektif Nancy Drew'un hikayesinden fragman paylaşıldı.

    Stephen King roman uyarlaması olan korku türündeki It filminin yıldız oyuncularından Sophia Lillis, yeni bir projeye imza atıyor. Bu projede daha önce de birçok kez uyarlanmış olan bir dedektiflik hikayesinin odağında bulunuyor. Nancy Drew and The Hidden Staircaise isimli film suç, dram ve gizem türlerinde olacak.

    Hardy Boys kitap serisinin bir parçası olan ve Edward Stratemeyer'ın yazarı olduğu Nancy Drew Mistery Series, 1930'lu yıllardan bugüne genç dedektif Nancy Drew'un evrim geçiren maceralarını konu ediniyor. Edward Stratemeyer yaratıcılığındaki serinin Mildred Wirt Benson'ın yazarlığındaki kitabında Nancy, 16-18 yaşlarında amatör bir dedektiftir. En iyi yardımcıları da ikisi de birer kadın olan kuzeni Bess Marvin ve George Fayne'dir. Film ise bir lise öğrencisi olan Nancy'nin maceralarını konu edinecek. Yaşadığı kasabada olanları araştıran Nancy ve arkadaşları yeni insanlarla tanışacak ve araştırmalarına yeni insanlarla birlikte devam edeceklerdir.

    1900'lü yılların başlarında bir kitap serisi halinde ve "Nancy Drew Mistery Stories" adıyla Carolyn Keene takma adıyla Edward Stratemeyer tarafından yayınlanmaya başlanan genç dedektif Nancy Drew'un hikayeleri, daha önce de beyaz perdede ve televizyon ekranlarında uyarlanmıştı. İlk uyarlaması 1930 yılında Bonita Granville'in yıldız olarak seçildiği bir filmde yapılan Nancy Drew kitapları, 2007 yılında başrolünde Emma Roberts'ın yer aldığı bir film ile yeniden uyarlanmıştı. Bir yıl süren hikayesiyle televizyon ekranlarında, 1995 yılında Tracy Ryan'ı Nancy Drew olarak gördüğümüz şekliyle yayınlanmıştı.

    Nancy Drew and The Hidden Staircaise filminin oyuncu kadrosunda, It: Chapter I'da izleme fırsatı bulduğumuz Sophia Lillis yer alırken, kuzeni Bess Marvin'i Mackenzie Graham canlandıracak. George Fayne olarak ise The Quad dizisinden tanıdığımız genç oyuncu Zoe Reene, Lillis ve Graham'e eşlik edecek. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Andrea Anders, Laura Wiggins, Linda Lavin, Sam Trammell, James William Ballard gibi isimler de bulunuyor. Nancy Drew and The Hidden Staircaise filminin yönetmen koltuğunda ise Zehirli Sarmaşık filminin yönetmen koltuğunda bulunan ve oyunculuk da yapan Katt Shea'yı görüyoruz.

    Nancy Drew and The Hidden Staircaise filminin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top