Hesabım
    Gugu Mbatha-Raw'lı Bilim Kurgu Fast Color'dan Fragman'

    İnsan dışı güçlerin konu edildiği Fast Color'dan fragman yayınlandı.

    Başrolünde başarılı oyuncu Gugu Mbahta-Raw'ın yer aldığı bilim kurgu filmi Fast Color'dan fragman yayınlandı. Bilim kurgu filmi Fast Color, hikayesinin odak noktası olaran insanüstü güçleri konu ediniyor.

    Bilim kurgu, dram ve gerilim türündeki Fast Color filmi, Ruth adında genç bir kadının hikayesini konu ediniyor. Süper güçleri başkaları tarafından keşfedilen genç kadın sürekli kaçmak zorunda kalmaktadır. Ailesini ve geri kalan herkesi geçmişinde bırakmak zorunda kalan Ruth'un saklanabileceği ve her şeyden uzak kalabileceği tek bir yer vardır. Gözlerden uzak kalabilmek amacıyla yaşamını sürdüren Ruth bu yaşam biçimiyle yeniden evine dönmek zorunda kalacaktır.

    Düşük bütçeli süper kahraman filmi olan Fast Color'da başrolü dünya çapında sevilen Black Mirror dizisinin San Junipero bölümünde izleme fırsatı yakaladığımız ve Beyond The Lights, Belle gibi filmlerden tanıdığımız Gugu Mbatha Raw üstleniyorken, filmin oyuncu kadrosunda Lincoln, İyi Geceler İyi Şanslar, GodzillaSon Ultimatom gibi filmleriyle tanıdığımız David Strathairn, Fences, Gizli Sayılar, Roots, American Horror Story gibi yapımlarda izlediğimiz minik oyuncu Saniyya Sidney, Özgürlük Yürüyüşü, Hudson Hawk, Orange Is The New Black gibi yapımlardan tanıdığımız Lorraine Toussaint, Argo, Shutter Island, Sesimin Etkisi gibi filmlerde izlediğimiz Christopher Denham gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Westen türündeki Oda filmi ve Lily Rabe ile Timothee Chalamet'li Miss Stevens filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Julia Hart bulunuyor. Hart'ın ayrıca başrolünde Giancarlo Esposito'nun yer aldığı Stargirl isimli bir gelecek projesi daha bulunuyor.

    Eleştirmenlerin söylediklerine göre Fast Color filminde, Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan süper kahramanlardan daha derin ve incelikli bir şekilde kaleme alınan karakterler, alegorik bir şekilde jenerasyondan jenerasyona siyahi kadınların hikayesinin de anlatılmasında yardımcı oluyor. Ayrıca Fast Color filminin Gugu Mbahta Raw'ın en başarılı performansını sergilediği film olduğu söylenilenler arasında yer alıyor.

    Codeblack Films bünyesinde vizyona girecek olan bilim kurgu türündeki Fast Color filmi yurt dışında 29 Mart'ta vizyona girecekken, ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda ne zaman buluşacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top