Hesabım
    Leslie Jones'dan Yeni Ghostbusters Filmine İğneleme!

    Leslie Jones'un yeni Ghostbusters filmi için söyleyecekleri var!

    Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni bir Ghostbusters filminin çekimlerine hazırlanıldığı açıklanmıştı. Filmin 1980'lerde çekilen Ghostbusters filmlerinin devamı niteliğinde olacağı ve yönetmeninin ise, orijinal filmlerin yönetmeni olan Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman olacağı belirtilmişti. Şimdi ise 2016 yapımı Ghostbusters filminin oyuncusu Leslie Jones'dan yeni filmle ilgili tepki geldi!

    Orijinal Ghostbusters filmleri iki filmden ibaret olup ve bu filmlerden ilki 1984, ikinci filmi ise 1989 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Geçtiğimiz hafta Jason Reitman yönetmenliğinde bir film çekileceği ve bu filmin 2016 yapımı Ghostbusters filmini yok sayacağı açıklanmıştı. Tamamı kadınlardan oluşan bir Hayalet Avcıları ekibinin bulunduğu filmde  Melissa McCarthyKristen WiigKate McKinnon ve Leslie Jones başrolde yer alıyordu. Filmin başrol oyuncuları arasında yer alan Jones, 2016 yapımı filmlerinin yok sayılmasıyla ilgili sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

    Ghostbusters filminde Patty Tolan rolünü üstlenen 51 yaşındaki başarılı oyuncu Leslie Jones Twitter üzerinden Jason Reitman'a laf atarak tepki gösterdi. Jones'un tepkisinin nedeni ise filmleri hiç var olmamış gibi hikayesi esgeçilerek yeni bir devam filminin ortaya çıkarılacak olmasıydı. Bir önceki gün paylaştığı tweet'te Jonas "Yok sayılmamız çok aşağılayıcı. Bu ancak Trump'ın yapabileceği bir şey: 'Ghostbusters'ı yeniden yapacağız ve erkeklerle çok daha iyi olacak. Bu kadınlar Ghostbusters olmamalı...' Bu çok rahatsız edici." diyerek sarf ettiği sözlerle kendinden ödün vermeyeceğini açıkladı.

    Sony, Jason Reitman yönetmenliğindeki yeni Ghostbusters filmini 2020'nin yaz aylarına vizyona sokmayı düşündüğünü açıklamıştı. Ayrıca yeni filmin çocuk kahramanlar üzerinden ilerleyeceği söylentileri bilinenler arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top