Hesabım
    BTS Filmi "Love Yourself In Seul" Vizyona Giriyor!

    Koreli grup BTS hakkında çekilen belgesel film, ülkemizde vizyona girecek.

    Bilet satışları dünya çapında rekor kıran ve Koreli müzik grubu BTS'yi konu edinen belgesel filmin ülkemizde de vizyona gireceği açıklandı. Tüm dünyayla aynı anda vizyonda izleyeceğimiz Love Yourself in Seul, BTS'nin 2018 yazında yaptığı konser performanslarını konu ediniyor.

    Dünya çapında olduğu kadar ülkemizde de büyük ilgi gören Koreli müzik grubu BTS'nin belgesel filmi Love Yourself In Seul'u, Cinemaximum'un yaptığı açıklama ile tüm dünyayla aynı anda izleme fırsatı elde edeceğiz. 26 Ocak Cumartesi günü tüm Cinemaximum salonlarında izleyicileriyle buluşacak olan film, yalnızca bir gün gösterimde kalabilecek. Yoğun ilgi nedeniyle Love Yourself In Seul'u vizyona soktuğunu sosyal medya üzerinden duyuran Cinemaximum, ScreenX salonlarında filmin bir süre daha izlenebileceğini belirtti. Söylentilere göre film, izlerken seyircilerin de tıpkı konserdelermiş gibi light stickler eşliğinde şarkı söyleyebileceği bir formatta olacak.

    BTS'nin ilk filmi olan Burn The Stage: The Movie 15 Kasım 2018'de vizyona girmiş ve yaklaşık 70 ülkede gösterilmişti. Gişede elde ettiği başarıyla One Direction filminin kırdığı rekoru aşarak 1.400.000 seyirciye ulaşmıştı. İkinci filmiyle vizyona girecek olan belgesel film ülkemizde de 95 ülkeyle aynı anda gösterilecek. Burn The Stage: The Movie filmi BTS grubunun 2018'in Ağustos ayında Wings dünya turunun başlangıç noktası olan Seul Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirdikleri Love Yourself in Seul performansını konu ediniyor.

    Bir önceki belgesel filmin konusu ise şöyleydi: Burn the Stage: The Movie, 7 kişiden oluşan Güney Kore’nin popüler grubu BTS’in Wings turunu konu ediyor. Filmde J-Hope, Jeong-guk Jeon, Nam-joon Kim, Seok-jin Kim, Tae-Hyung Kim, Ji-min Park ve Suga’dan oluşan grup üyelerinin üyelerinin hayatı, hayalleri, yaşadıkları sıkıntılar, müziğe duydukları sevgi gözler önüne seriliyor. Wings: Live Trilogy World isimli dünya turuna çıkan BTS’in röportajlarına yer verilen filmde, sahne performanslarının yanı sıra sahne arkasında yaşananlar da beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jun-Soo Park oturuyor.

    Dünyaca ünlü ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Koreli BTS grubunun Love Yourself In Seul filmi, ülkemizde tüm dünyayla birlikte 26 Ocak Cumartesi günü sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top