Hesabım
    Gambit Filmini Channing Tatum Mu Çekiyor?

    Gambit filmi için hiçbir şey yoluna girmiyor...

    X-Men serisini yeniden canlandırmak için bir fırsat olarak düşünülen Gambit filmi 2014 yılından bu yana çekilmeye çalışılıyor. Ama, Channing Tatum'un başrolünde yer alacağı X-Men filminin başı beladan kurtulmuyor.

    İlk kez X-Men Origins: Wolverine filminde izleyicilerin karşısına çıkan Gambit karakteri Taylor Kitsch tarafından canlandırılmıştı. Gambit'in solo filmi çekilme kararı alındığında ise Kitsch ile yeniden anlaşma yapılmak istenmemiş ve başrol olarak Channing Tatum seçilmişti. Ancak 2014 yılında filmin çekileceği konusunda duyuru yapılmasının ardından filmden neredeyse hiç haber alınamadı...

    Geçtiğimiz aylarda Gambit filminin yönetmen koltuğuna Rango, Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu, Halka, Maskeli Süvari gibi filmlerden tanıdığımız Gore Verbinski'nin oturacağı duyurulmuştu. Ancak Gambit filminin hiçbir zaman gerçek anlamda hayata geçirilemeyeciğinin farkına varan tüm yönetmenler gibi Verbinski de geçtiğimiz haftalarda projeden çekilmişti. Disney'in Fox'a emanet olan X-Men filmlerini Marvel'a devretme girişimlerinin başlaması da işleri iyice zorlaştırmaya başladı. Marvel'ın planları arasında da Gambit'in uyum sağlamadığı gerekçesiyle Sinematik Evren'e katılması bulunmuyor. Diğer bir değişle 20th Century Fox'un tüm planları devre dışı kaldı. Marvel'ın X-Men filmleri hakkında ne istediği belli olana kadar da Gambit filmi askıda kalacak gibi görünüyor. Ekipte yer alan herkesin değişmesine rağmen, filmle ilgili sabit kalan tek isim Tatum oldu. Tatum da bu konuya mizahi bir yaklaşım göstererek, filmi kendisinin yönetebileceğini ifade etti.

    Geçtiğimiz yıl yapımcı Simon Kinberg, Gambit hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Yaptığı açıklamalarda Gambit'in çok iyi bir senaryosunun olduğunu, filmin romantik komedi türünde dahi olabileceğini ve 2019 yılı içerisinde de çekimlerine başlanacağını ifade etmişti. Ancak Kinberg'ün dedikleri gerçek olamadı. Disney'in 20th Century Fox ile birleşmesinin ardından yalnızca Gambit'in değil, bir Drew Godard projesi olan X-Force ile Noah Hawley'nin Dr. Doom filmlerinin de geleceği belirsizleşmiş durumda.

    1990 yılında Chris Claremont ve Jim Lee tarafından yaratılan Gambit çizgi romanları, X-Men evreninde yer alan ve kinetik enerjiyi kontrol edebilen mutant Remy Etienne LeBeau'yu konu ediniyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top